Yoga Boxtel

Wat is Yoga Boxtel?

Yoga Boxtel bestaat uit houdingen en oefeningen waarbij alle spieren in het lichaam gebruikt worden. De oefeningen zijn er op gericht je bewust te maken van de spanning in het lichaam. Spanning maakt de spieren kort en stijf, waardoor je belemmerd wordt bij het maken van bewegingen. Ook wordt daardoor de doorbloeding in spieren en organen minder. Uiteindelijk zorgt het voor allerlei klachten: nek-, schouder- en rugklachten, concentratie- en ademhalingsproblemen. Het loslaten van de spanning uit de spieren zorgt er ook voor dat emoties en stress, die verbonden zijn met die spieren, worden losgelaten. Daardoor ontstaat ontspanning en een sterker gevoel van geestelijke balans.
Tenslotte zorgt het richten van de aandacht op het voelen van je lichaam en de ademhaling ervoor dat de concentratie toeneemt en je meer innerlijke rust ervaart.

Is Yoga Boxtel iets voor mij?

Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt Yoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt Yoga je daar zeker bij.

Hoe ziet een Yoga les eruit?

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Gratis proefles

VOORDELEN YOGA

  • OEFENINGEN OM TE ONTSPANNEN, OOK VOOR THUIS
  • MEER BALANS IN JE LEVEN
  • JE KRIJGT NIEUWE ENERGIE
  • VERMINDERING VAN RUG- EN GEWRICHTSKLACHTEN
  • VERBETERING VAN JE COORDINATIE, FLEXIBILITEIT EN KRACHT
  • SPIERVERSTERKING VAN BOVEN- EN ONDERLICHAAM
  • TIJDENS DE LES VERBRAND JE ONGEVEER 350 CALORIEEN

ENTHOUSIAST GEWORDEN

Wil je meer informatie over de beschikbare faciliteiten dan kan je contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Maar je kan ook gewoon even bij ons binnen lopen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Leden kunnen zich via de Virtuagym app voor een les inschrijven, tot 1 dag van tevoren.
(max. 12 personen per groep)

Top