Trainers

Lody Vermaessen

Sport is voor mij erg belangrijk, het geeft me rust en energie!
Ik heb verschillende vechtsporten beoefend en ben al geruime tijd vechtsport-trainer in Boxtel. Mijn kennis probeer ik over te dragen in afwisselende trainingen met aandacht voor ontwikkeling en groei. Ik heb al veel leden zien genieten van hun eigen progressie! Ik raad het iedereen aan.

X

Ingrid Bertens

Ik ben moeder van 2 kids. Ik heb veel sportschoolervaring en geef al jaren met veel plezier les.

X

Maureen Vessies

Ik kom uit Boxtel en studeer momenteel Sportkunde aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Hiervoor heb ik op het MBO Leisure & Hospitality gestudeerd.
Het liefste zou ik na mijn opleiding in mijn werk sport en organisatie willen combineren.
Vanaf mijn 6e jaar doe ik aan basketbal en hierin geef ik ook training. Dit vind ik erg leuk om te doen! Op dit moment zal ik bij Daniel’s Gym vooral te vinden zijn achter de balie maar later ook bij de Small Group trainingen.

X

Jesse van Homelen

Ik volg momenteel een opleiding aan de ROC – Sport en Bewegen in Tilburg. Ik zit in het 3de leerjaar en ga volgend jaar de studie afronden. Ik doe stage bij Buurtsport Boxtel waar ik gymlessen en naschoolse sport geef aan kinderen uit het basisonderwijs.
Zelf voetbal ik bij RKSV Boxtel waar ik ook trainingen heb gegeven aan de jeugd.

X

Ruby Beekmans

Ik ben afgestudeerd als bewegingsdeskundige aan de Fontys sporthogeschool. Daarvoor heb ik de opleiding Bewegingsagogie en sportmassage gedaan.

Naast mijn studie achtergrond ben ik zelf ook redelijk fanatiek met sporten. Zo heb ik altijd gevoetbald in het 1e meisjes/dames team. En doe ik graag aan crossfit. Elk jaar doe ik wel mee aan verschillende mudruns. Dit vind ik geweldig om te doen! Rennen, zwoegen en zweten door het water en de modder met uitdagende obstakels. Doe jij een keer mee?!

Mijn werkervaring ligt in verschillende omgevingen en disciplines binnen de sportwereld. Zo ben ik werkzaam geweest als bewegingsagoog bij Revalidatie (sport)centrum Blixembosch. En nu ben ik bij Daniel’s Gym als personal trainer, smallgroup trainer en groepsles instructrice actief. Daarnaast zal ik ook te vinden zijn in de fitnessruimte.

Mijn missie is om samen met de klant zijn/haar doelstelling te behalen door middel van gericht trainen, juiste coaching en eventuele voedingsadviezen. Het werken naar een doelstelling met mensen vind ik het meest interessant om te doen. Waarbij plezier voorop staat. Mensen beter en sterker zien worden, maar vooral ook mensen tevreden laten worden over hun eigen lichaam. Dat is mijn doel.

X

Serena Berends

Ik heb jarenlang ervaring met krachttraining en mij verdiept in de evidence based fitness wereld. Ik hanteer een Bayesian Bodybuilding methodiek. Gelet op trainingservaring, genetische potentie en lifestyle van een persoon, stel ik een volledig geoptimaliseerd trainings- en voedingsprotocol op zodat diegene kan werken aan zijn of haar persoonlijke doelstelling.
Elke doelstelling benader ik vanuit een wetenschappelijke achtergrond en bepaal daarvoor praktisch te nemen stappen. Ik noem dat de no-bullshit methode. Deze is voor iedereen, van jong tot oud en van ongetraind tot ervaren, inzetbaar.

Personal Training Small Group Training Fitness

X

Linda Hoenselaars

Ik kom oorspronkelijk uit de zorg en ik wil graag dat mensen zich hier thuis voelen. Niet dat ze een uurtje komen trainen en meteen weer weg zijn. Daarom hebben wij ook veel aandacht besteed aan de sfeer van ons interieur en kennen wij al onze klanten bij naam.

X

Daniël Hoenselaars

In de 20 jaar dat ik nu sport heb ik enorm veel kennis opgedaan op het gebied van sporttraining en voeding. Ik heb het altijd ontzettend gaaf gevonden om mensen van jong tot oud te coachen en te motiveren om te (blijven) fitnessen. De laatste jaren heb ik me verdiept in verschillende trainingsvormen en voeding en ben gecertificeerd fitnesstrainer A, fitnesstrainer B, opleiding Sport en Voeding en Functional Training.

X

Linda Hoenselaars

Daniël Hoenselaars

Serena Berends

Ruby Beekmans

Jesse van Homelen

Maureen Vessies

Ingrid Bertens

Lody Vermaessen

Top