Trainers

Christo van Pelt

Ik maak deel uit van het Triple F team. Vanaf mijn jeugd ben ik opgegroeid met vechtsport. Mijn specialisme is Ashiara Karate. Een groot deel van de familie is nog steeds actief in de vechtsport. En zo ben ik er dan ook vanzelf ingerold.

X

Henry van Pelt

X

Petro van Pelt

Ik heb een sportopleiding bewegingsagogiek, sport en spel gevolgd. Ben 10 jaar trainer/coach pupillen amateurvoetbal en 2 jaar trainer Kidsafety basisschool kinderen. En ben 15 jaar trainer/docent/coach in het leren omgaan met agressie.
Ik ben trainer geworden bij Daniels Gym omdat ik fitness/krachttraining en vechtsporten/zelfverdediging doe (6 jaar Ashihara fullcontact Karate) en dit zo’n goede combinatie vind. Daarom door Daniel en Linda gevraagd om samen met mijn broer Henry van Pelt en Michael van Kasteren een groepsles te bedenken die de trainingsvorm van vechtsport als basis heeft, “Triple F” genaamd.

X

Anne-Bob van den Braak

Ik kom uit Boxtel en heb vanaf mijn 9e jaar fanatiek aan Ashihara Karate gedaan. Bij Daniels Gym ben ik assistent trainer bij Triple F en Triple F kids. Daarnaast doe ik zelf ook aan kickboksen.

X

Michael van Kasteren

Omdat ik erg veel interesse heb in de sportwereld en in het bijzonder de vecht/verdediging sport ben ik trainer geworden. Ik hou ervan om deelnemers te motiveren en enthousiast bezig te zien. Daarnaast organiseer ik graag evenementen . Mijn specialisme is Taekwon-do, Ashihara Karate, Jiu-jitsu en zelfverdediging. Mijn sportkennis heb ik gevormd op het CIOS Sittard – zelfverdediging/Jiu-jitsu, Fontys Sport Hogeschool Tilburg – docent basis/voortgezet onderwijs, en de Vrije Universiteit – Bewegings wetenschap Amsterdam. Ervaring heb ik opgedaan als badmeester in de Haagakker Boxtel, IBT trainer – politie trainingsbaan Helmond, Jiu-jitsu leraar Van Rijt (Helmond) & Pardoel sports (Oss), Ashihara Karate trainer fight school 4 defence Boxtel en docent lichamelijke opvoeding VMBO Udens College

X

Lody Vermaessen

Sport is voor mij erg belangrijk, het geeft me rust en energie!
Ik heb verschillende vechtsporten beoefend en ben al geruime tijd vechtsport-trainer in Boxtel. Mijn kennis probeer ik over te dragen in afwisselende trainingen met aandacht voor ontwikkeling en groei. Ik heb al veel leden zien genieten van hun eigen progressie! Ik raad het iedereen aan.

X

Desiree

Sporten doe ik al vrijwel mijn hele leven en ben ik een aantal jaar geleden begonnen met lesgeven. Daarnaast werk ik bij Herlaarhof als jeugdhulpverlener waar ik met veel liefde en plezier werk. Jeugdzorg en lesgeven is voor mij dan ook de perfecte combinatie.

X

Ingrid Bertens

Ik ben moeder van 2 kids. Ik heb veel sportschoolervaring en geef al jaren met veel plezier les.

X

Veerle Mestrum

Ik heb in mijn leven diverse sporten gedaan, maar fitness was de eerste sport waar ik echt plezier in had en aan verslingerd raakte. En sinds een aantal jaren doe ik inmiddels aan krachtsport. Het begonnen met de wens om fitter te worden en ik heb inmiddels veel geleerd over wat voeding en beweging voor een mens doet. Daarom ben ik trainer geworden bij Daniel’s Gym. Want ik wil andere mensen helpen om de sport ook op een leuke manier te beleven en te laten ervaren wat het met je kan doen. Zelf train ik dus al weer meerdere jaren en ben ik ook al heel wat jaren bewust bezig met gezonde voeding en hoe je dit het beste kunt inpassen in je dagelijkse leven. Dus wil je tips voor trainen of wil je wat weten over voeding? Spreek me gerust aan!

X

Maureen Vessies

Ik kom uit Boxtel en studeer momenteel Sportkunde aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Hiervoor heb ik op het MBO Leisure & Hospitality gestudeerd.
Het liefste zou ik na mijn opleiding in mijn werk sport en organisatie willen combineren.
Vanaf mijn 6e jaar doe ik aan basketbal en hierin geef ik ook training. Dit vind ik erg leuk om te doen! Op dit moment zal ik bij Daniel’s Gym vooral te vinden zijn achter de balie maar later ook bij de Small Group trainingen.

X

Jesse van Homelen

Ik volg momenteel een opleiding aan de ROC – Sport en Bewegen in Tilburg. Ik zit in het 3de leerjaar en ga volgend jaar de studie afronden. Ik doe stage bij Buurtsport Boxtel waar ik gymlessen en naschoolse sport geef aan kinderen uit het basisonderwijs.
Zelf voetbal ik bij RKSV Boxtel waar ik ook trainingen heb gegeven aan de jeugd.

X

Patty Rutten

Oorspronkelijk kom ik uit de danswereld, waar ik onder andere een wereldtitel op mijn naam heb gezet. Vanwege mijn verleden ligt mijn specialiteit vooral op dansgebied. Dansen is altijd al een enorme passie van mij geweest. Later heb ik de opleiding als entertainmentspecialiste afgerond. Dit komt in mijn lessen zoals peuterdans erg goed van pas! Later heb ik dat aangevuld met een fitness opleiding en heb ik opleidingen gedaan voor verschillende groepslessen en sales en management. Wat ik echt leuk vind is het geven van groepslessen aan volwassenen, danslessen aan kinderen en werken in de fitness! Bij Daniels gym maak ik deel uit van een gezellig en professioneel team, waar ik zowel in de fitness als groepsles zaal te vinden ben. Ik zie je graag in een van mijn lessen!

X

Colet Kokke

Ik heb de CIOS-sportopleiding gedaan en ben afgestudeerd in Fitness. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in Power Pump en XCore (Core Fit).
Vanaf dat moment groeide mijn passie voor deze branche. Tijdens de lessen doe ik mijn best om mijn passie over te brengen. De meeste voldoening haal ik uit het feit om mensen te helpen zich weer trots te voelen in hun eigen lichaam.

X

Ruby Beekmans

Ik ben afgestudeerd als bewegingsdeskundige aan de Fontys sporthogeschool. Daarvoor heb ik de opleiding Bewegingsagogie en sportmassage gedaan.

Naast mijn studie achtergrond ben ik zelf ook redelijk fanatiek met sporten. Zo heb ik altijd gevoetbald in het 1e meisjes/dames team. En doe ik graag aan crossfit. Elk jaar doe ik wel mee aan verschillende mudruns. Dit vind ik geweldig om te doen! Rennen, zwoegen en zweten door het water en de modder met uitdagende obstakels. Doe jij een keer mee?!

Mijn werkervaring ligt in verschillende omgevingen en disciplines binnen de sportwereld. Zo ben ik werkzaam geweest als bewegingsagoog bij Revalidatie (sport)centrum Blixembosch. En nu ben ik bij Daniel’s Gym als personal trainer, smallgroup trainer en groepsles instructrice actief. Daarnaast zal ik ook te vinden zijn in de fitnessruimte.

Mijn missie is om samen met de klant zijn/haar doelstelling te behalen door middel van gericht trainen, juiste coaching en eventuele voedingsadviezen. Het werken naar een doelstelling met mensen vind ik het meest interessant om te doen. Waarbij plezier voorop staat. Mensen beter en sterker zien worden, maar vooral ook mensen tevreden laten worden over hun eigen lichaam. Dat is mijn doel.

X

Kars ter Meer

Ik heb jarenlang ervaring met krachttraining en mij verdiept in de evidence based fitness wereld. Ik hanteer een Bayesian Bodybuilding methodiek. Gelet op trainingservaring, genetische potentie en lifestyle van een persoon, stel ik een volledig geoptimaliseerd trainings- en voedingsprotocol op zodat diegene kan werken aan zijn of haar persoonlijke doelstelling.
Elke doelstelling benader ik vanuit een wetenschappelijke achtergrond en bepaal daarvoor praktisch te nemen stappen. Ik noem dat de no-bullshit methode. Deze is voor iedereen, van jong tot oud en van ongetraind tot ervaren, inzetbaar.

Personal Training Small Group Training Fitness

X

Linda Hoenselaars

Ik kom oorspronkelijk uit de zorg en ik wil graag dat mensen zich hier thuis voelen. Niet dat ze een uurtje komen trainen en meteen weer weg zijn. Daarom hebben wij ook veel aandacht besteed aan de sfeer van ons interieur en kennen wij al onze klanten bij naam.

X

Daniël Hoenselaars

In de 20 jaar dat ik nu sport heb ik enorm veel kennis opgedaan op het gebied van sporttraining en voeding. Ik heb het altijd ontzettend gaaf gevonden om mensen van jong tot oud te coachen en te motiveren om te (blijven) fitnessen. De laatste jaren heb ik me verdiept in verschillende trainingsvormen en voeding en ben gecertificeerd fitnesstrainer A, fitnesstrainer B, opleiding Sport en Voeding en Functional Training.

X

Linda Hoenselaars

Daniël Hoenselaars

Kars ter Meer

Ruby Beekmans

Colet Kokke

Patty Rutten

Jesse van Homelen

Maureen Vessies

Veerle Mestrum

Ingrid Bertens

Desiree

Lody Vermaessen

Michael van Kasteren

Anne-Bob van den Braak

Petro van Pelt

Henry van Pelt

Christo van Pelt

Top