Personal Training Boxtel

PERSONAL TRAINING BOXTEL BIJ DANIEL’S GYM

Werken aan een gezonde levensstijl met Personal Training Boxtel? Onze trainers bij Daniel’s Gym staan graag voor je klaar om samen met jou aan je persoonlijke doelen te werken. Personal training Boxtel houdt in dat je samen met één vaste personal trainer werkt aan een gezonde levensstijl. Een inspirator, maar ook een motivator! Deze personal coach helpt je om je conditie op te bouwen, een sterk(er) lichaam te ontwikkelen. Balans is hierbij ontzettend belangrijk: een gebalanceerde levensstijl die je je gemakkelijk eigen kunt maken.

EEN PERSONAL TRAINER OM JE DOELEN TE BEHALEN

Sporten met een personal training of coach is méér dan alleen sporten. Samen met jouw trainer bepaal je concrete doelen voor een gezonde en actieve leefstijl. Om dit te realiseren, is het noodzakelijk om een goede balans te vinden in bewegen, voeding en ontspanning. Samen met je personal trainer ga je op zoek naar deze balans. Ook kijken we naar de aspecten van gedragsverandering en waarmee je rekening moet houden voor een blijvend resultaat. Zie het als een wijze les waarin je een uitgebalanceerde leefstijl aanleert, die je zelfstandig kunt volhouden!

TE BEHALEN DOELEN

Afvallen is één van de meest voorkomende doelen bij het sporten met personal trainer. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je specifiekere doelen hebt. Zo kun je bijvoorbeeld toewerken naar een (halve) marathon, of gericht trainen voor je favoriete sport. Heb je gezondheidsproblemen? Ook dat kan een reden zijn om speciale aandacht te geven bij het sporten en bewegen. Met personal training bij Daniel’s Gym krijg jij die kennis en speciale aandacht die jij nodig hebt!

Heb je niet zoveel tijd? Dan is een HIIT Personal Training Boxtel misschien iets voor jou. Lees hier wat de voordelen daarvan zijn.

Maak kennis met onze personal trainers en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. We zijn benieuwd of we jou kunnen helpen om jouw persoonlijke doelen te realiseren!

Meer informatie

WAAROM PERSONAL TRAINING?

  • VOOR DOELGERICHT TRAINEN
  • STERK MOTIVEREND
  • VOOR EEN BLIJVEND RESULTAAT
  • BALANS VINDEN IN BEWEGEN, VOEDING EN ONTSPANNING
  • SAMEN WERKEN AAN EEN GEZONDE LEEFSTIJL

WAT IS JOUW DOEL?

Wil je snel, doelgericht en effectief afvallen? Spierkracht opbouwen? Conditie opdoen? Of is het gewoon tijd om eindelijk fit te worden?

 

Doe dan een Personal Training.

Meer informatie

Top