Kickboks Training Boxtel

WAAROM KICKBOKS TRAINING BOXTEL ZO GOED IS?

Nog steeds zijn er vooroordelen met betrekking tot het kickboksen. Het zou een agressieve mannensport zijn, veel blessures geven en verplicht sparren. Niets is minder waar. Gelukkig komt daar verandering in, nu dat vrouwen de sport ook ontdekken. Vaak in eerste plaats omdat een kickbokstraining een geweldige workout is: je traint namelijk je hele lichaam. En het is een van de efficiënte en praktische manieren om jezelf te leren verdedigen en tegelijkertijd fit en strak te worden.
Kickboks training Boxtel is de ultieme fullbody workout! Benen, buik, armen, rug, billen, eigenlijk worden álle spieren in je lichaam flink geprikkeld.
Een beleving die iedereen een keer meegemaakt moet hebben. Alle uitdagingen en prikkelingen, zowel mentaal als fysiek, komen voorbij.

Meer informatie

 

HOE ZIET EEN LES ER UIT?

De training start met een intensieve warming-up met oa een boksloop, push-up’s, planken, burpees, mountain climbers, squats en jumping-jacks dat vaste onderdelen zijn van deze pittige opwarmroutine.

Hierna pakken we de bokszak. De zaktraining is echt diep gaan. Kortom: cardio, explosieve kracht, uithoudingsvermogen, core-training, discipline en vooral: jezelf overwinnen. Maar je gaat ook trainen met een human target dat veel dynamischer is dan trappen en stoten tegen een zak! Door snel te stoten op pads verbeter je jouw coördinatie, stootkracht en snelheid. Je leert hier veel beweeglijker te zijn en te ontwijken zonder dat jij als deelnemer tikken terug krijgt.
Je leert hoe je moet clinchen en hoe je moet trappen tegen trapkussens. Dit is een pure traptraining op techniek.

IS KICKBOKSTRAINING BOXTEL IETS VOOR MIJ?

Kickboksen is voor mannen en vrouwen die zowel geestelijk als lichamelijk een uitdaging zoeken. Je kan je lekker afreageren en doet aan zelfverdediging, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Het geeft ontspanning en toch ook inspanning. Je leert de technieken, reageren en verdedigen.

Gratis proefles

VOORDELEN KICKBOKS TRAINING

  • EEN FULL BODY WORKOUT
  • VERSTEVIGD HET LICHAAM VAN TOP TOT TEEN
  • STIMULEERT DE GEEST
  • WERK AAN CONDITIE, KRACHT EN WEERBAARHEID
  • HELPT EEN STERKE, POSITIEVE HOUDING TE ONTWIKKELEN
  • GEEFT MEER ZELFVERTROUWEN
  • VERBRAND TOT 900 CALORIEEN

ENTHOUSIAST GEWORDEN</span

Wil je meer informatie over de beschikbare faciliteiten dan kan je contact met ons opnemen via telefoon of mail. Maar je kan ook gewoon even bij ons binnen lopen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Meer informatie

Leden kunnen inschrijven via de Virtuagym app, tot 1 dag van tevoren.

Top