HIIT groepstraining

HIIT: ALS JE WILT AFVALLEN EN CONDITIE VERBETEREN!

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. De HIIT Groepstraining is een trainingsvorm waarin je kort en intensief traint, afgewisseld door korte rustmomenten. HIIT bevordert de conditie, glucose metabolisme en het verbetert de vetverbranding.
Elke workout legt de nadruk op andere, zowel mentale als fysieke, aspecten. De ene training legt de nadruk op kracht en spieruithoudingsvermogen, terwijl de ander zich focust op cardio en core en een volgende bijvoorbeeld weer op kracht en explosiviteit. Tijdens de workouts wordt specifiek gewerkt aan strakkere armen, benen, billen en buik en een betere conditie!
Interval trainingen zijn uitdagend, effectief en zorgen voor zichtbaar resultaat. Door de grote afwisseling wordt het lichaam continue geprikkeld en de vetverbranding gestimuleerd. Door de intervaltraining ontstaat een ‘after burn effect’ van 24 uur, waardoor zelfs ná de korte training calorieën verbrand worden. In minder tijd dus meer vet verliezen!

TRAINEN OP JE EIGEN NIVEAU

Het voordeel van HIIT Groepstraining is dat je op je eigen niveau kunt trainen, bovendien is ritmegevoel geen vereiste, alles gaat op je eigen tempo.
Een HIIT Groepstraining is kort en intensief, waardoor je conditie bevorderd wordt. Ook verbetert het je metabolisme en je vetverbranding. Bovendien is er elke groepsles een nieuw circuit, waardoor je lichaam telkens een nieuwe prikkel krijgt en je kracht en cardio sneller en effectiever op kunt bouwen. Daarnaast is een groot voordeel dat je elke oefening op je eigen niveau kunt doen en ritmegevoel is niet nodig. Maar een handdoek is wel nodig!

VERBRAND MEER VET IN MINDER TIJD

Ben je op zoek naar een workout waar je al je energie in kwijt kunt en waar weinig rustmomenten in voor komen? Dan is HIIT precies wat je zoekt. Met HIIT verbrand je méér vet in minder tijd. Door de intervallen die op hoge intensiteit worden uitgevoerd is jouw lichaam uren na de training nog vet aan het verbranden. Zelfs wanneer je, na je workout, alweer thuis op de bank zit, ben je nog calorieën aan het verbranden!

Daag jezelf uit, verbrand vet, en word fit met HIIT!

gratis proefles

VOORDELEN HIIT GROEPSTRAINING

  • bepaal zelf de intensiteit van de training
  • Haal het maximale uit de training, maar bepaal zelf je grenzen
  • Eenvoudige, maar effectieve training voor gericht resultaat
  • Geeft een strakker lichaam en een betere conditie
  • Werkt aan spierversterking en vetverbranding
  • Intensief en uitdagend, elke les andere workouts
  • traint in groepsverband, wat extra motiveert en stimuleert!

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Wil je meer informatie over de beschikbare faciliteiten, neem dan contact met ons op via telefoon of mail. Maar je kan ook gewoon even bij ons binnen lopen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Meer informatie

Top