Guasha & massage bij Daniel’s Gym

Vanaf 1 november Guasha & massage bij Daniel’s Gym!

De helende kracht hierachter is Christian Agus Budi Susanto, afkomstig uit Indonesië. Christian heeft een zeer gedegen opleiding voor Guasha therapeut en masseur gedaan.
Guasha therapie en de diverse massages vereisen specifieke vaardigheden en kennis. En dat ga je tijdens een behandeling dan ook zeker ervaren.

Oosterse en Westerse massage technieken

De behandelingen van Christian kenmerken zich door een mix van Oosterse en Westerse massagetechnieken en hebben zowel een therapeutisch als ontspannend karakter.
Door de kennis en ervaring die Christian heeft als therapeut is er de afgelopen jaren een vaste klantenkring opgebouwd. De klachten van cliënten zijn heel divers en variëren van RSI, stress, rug-, nek-, tot schouder. Maar een behandeling is ook erg goed voor je rust en ontspanning en een geweldige beleving voor lichaam en geest. Na een behandeling voel je als herboren!

Een advies op maat

Als therapeut is Christian gespecialiseerd in de Guasha therapie en in de diverse soorten massagetechnieken en massagebehandelingen. Mocht je niet (goed) bekend zijn met massages dan adviseert Christian welke behandeling het beste bij de klachten en/of wensen past. In het algemeen heeft de Guasha therapie en de massage een heilzame werking op lichaam en geest en werken daardoor bevorderend voor de gezondheid.

BEHANDELING OP AFSPRAAK

Behandeling is mogelijk op maandag, woensdag en vrijdagochtend op de volgende tijden:
09:00-10:00
10:15-11:15
11:30-12:30
13:00-14:00

Tijden worden later uitgebreid naar diverse avonden.

De kosten per behandeling zijn €47,50.

ACTIE

Als lid van Daniëls Gym ontvang je een korting van €10,- per behandeling.
Deze actie is geldig t/m 30 april 2019!

AFSPRAAK MAKEN?

Bel om een afspraak voor behandeling te maken naar 06-81 41 63 05.

Meer informatie

Top