Samen sporten!

Daniel’s Gym maakt gebruik van gestandaardiseerde en uitdagende groepslesprogramma’s. Deze worden gekenmerkt door kwaliteit, passie voor het vak en plezier. Wil jij werken aan je conditie, figuur, balans of gewoon lekker bewegen? Daniel’s Gym heeft altijd wel een workout voor jou dankzij verschillende programma’s. Klik op een van de programma’s voor meer informatie.

Onze workouts zijn
Motiverend – samen trainen met een professionele coach inspireert.
Vernieuwend – het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd.
Eenvoudig – iedereen kan meedoen.
Inspirerend – Geeft je nieuwe energie!!!

Power Body

 

Dit is een barbell workout die is ontworpen om je strak, slank en fit te krijgen. De combinatie van wetenschappelijk onderbouwde bewegingen, motiverende instructeurs en geweldige muziek zorgen ervoor dat je meer kan bereiken dan je in je eentje zou kunnen.

Meer over Power Body

Fight Fit Fun

 

Fit Fit Fun is een energieke, motiverende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving! Gebaseerd op een combinatie van technieken uit verschillende vechtsporten. Kun jij jezelf moeilijk motiveren? En heb je vaak in de avond geen zin om alleen te gaan trainen? Wil je toch resultaat bereiken en in 60 minuten, moe maar voldaan, naar huis keren? Start dan met Fight Fit Fun!

Meer over Fight Fit Fun

CoreShakerCoreShaker

 

Een workout waarbij je doormiddel van een bezwaarde buis je bovenlichaam en buik traint. Naast de training van je Core belooft CoreShaker je ook meer spierkracht en een verbetering van het bindweefsel te ontwikkelen veel calorieën te verbranden

 

BBB-training
(Buik-Billen-Benen)

Dit is een les van 45 minuten waarbij je je buik, je billen en je benen traint door middel van krachtoefeningen op muziek.

Meer over BBB-training

 Yin Yoga

 

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel.

Meer over Yoga 

Kickboks Training

 

Nog steeds zijn er vooroordelen met betrekking tot het kickboksen. Het zou een agressieve mannensport zijn, veel blessures geven en verplicht sparren. Niets is minder waar. Gelukkig komt daar verandering in, nu dat vrouwen de sport ook ontdekken. Vaak in eerste plaats omdat een kickbokstraining een geweldige workout is: je traint namelijk je hele lichaam. En het is een van de efficiënte en praktische manieren om jezelf te leren verdedigen en tegelijkertijd fit en strak te worden.

Meer over Kickboks Training

Kickboksen Kids
8 t/m 11 jaar

 

In deze les leren kinderen spelenderwijs kennis maken met diverse boks technieken. Naast het leren van de stoot technieken wordt er aan verschillende algemene competenties gewerkt. Het is niet alleen boksen maar verdedigen, ontwijken en Cubaanse voetenwerk aan de les toegevoegd. Zo wordt er ook gewerkt aan concentratievermogen, conditie, sociale omgang in de les- en spelvormen, coördinatie en discipline.Meer over Kickboksen Kids

ShapeCircuit

 

Een groepstraining bestaande uit spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam in circuitvorm. 

SG Synergy

 

Een circuit van oefeningen van cardio- tot kracht, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Alle spiergroepen komen aan bod. Als je van afwisseling houdt en niet snel verveeld wil raken dan is Small Group Training echt wat voor jou. De Small Group Trainingen zijn zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen. Je werkt op een gezonde en efficiënte manier aan jouw conditie.
Meer over SG Synergy

SG Power Racks

 

Power Racks is voor iedereen die doelgericht wil werken aan het opbouwen van fysieke kracht. Tijdens de intensieve les wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt je eigen grenzen. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

Meer over SG Power Racks

Pilates

 

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Het hele lichaam is betrokken bij deze les.

Meer over Pilates

Steps Workout

 

Een cardio/ choreo workout waarbij gebruik word maakt van een step (bankje). Een groepstraining waarbij je binnen no-time strakkere billen en benen krijgt. Er wordt gebruik gemaakt van opzwepende muziek onder leiding van een motiverende instructrice

Spinning

 

Indoor Cycling Workout waarbij u rijdt op krachtige muziek. Onder leiding van een inspirerende instructeur wordt u uitgedaagd op de fiets naar uw conditionele mogelijkheden. Omdat de intensiteit van de training (weerstand op de fiets) kan worden ingesteld, kunt u zelf de zwaarte van de training bepalen.

Meer over spinning

Zumba

 

Een energieke groepsles waarbij je op heerlijke Latijns Amerikaanse muziek werkt aan je gezondheid. Je bouwt je conditie op en versterkt je spieren door middel van leuke choreografieën. We dansen ons fit in 60 minuten.

Totalbody Workout

 

Een conditionele en swingende groepsles op muziek waarbij aerobics wordt combineert met spierversterkende oefeningen

Booty

 

Stevige ronde billen. Wie wil dat nou niet? Een workout van 30 minuten waar jij met specifieke oefeningen je bilpartij traint.

Dance Workout

 

Dance workout is een aerobic/dance workout waarin conditie en kracht centraal staan. Een les met een hoog fungehalte maar waar hard gewerkt word aan het hele lichaam.

Top