Samen sporten!

Daniel’s Gym maakt gebruik van gestandaardiseerde en uitdagende groepslesprogramma’s. Deze worden gekenmerkt door kwaliteit, passie voor het vak en plezier. Wil jij werken aan je conditie, figuur, balans of gewoon lekker bewegen? Daniel’s Gym heeft altijd wel een workout voor jou dankzij verschillende programma’s. Klik op een van de programma’s voor meer informatie.

Onze workouts zijn
Motiverend – samen trainen met een professionele coach inspireert.
Vernieuwend – het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd.
Eenvoudig – iedereen kan meedoen.
Inspirerend – Geeft je nieuwe energie!!!

Power Pump

 

Power Pump is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Power Pump is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

Meer over Power Pump

Triple f

 

Triple F staat voor fight, fit en fun! Triple F is een energieke, motiverende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving! Gebaseerd op een combinatie van technieken uit verschillende vechtsporten. Kun jij jezelf moeilijk motiveren? En heb je vaak in de avond geen zin om alleen te gaan trainen? Wil je toch resultaat bereiken en in 60 minuten, moe maar voldaan, naar huis keren? Start dan met Triple f!

Meer over triple f

Bootcamp Boxtel

 

Bootcamp Boxtel is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je wel lekker sporten en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp Boxtel echt iets voor jou! De Bootcamp Team trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen.

Meer over Bootcamp

BBB-training
(Buik-Billen-Benen)

  We willen de buikspieren weer kunnen zien! En strakke billen zijn onmisbaar voor een goede bikini look. Maar hoe train je de buik, billen en benen? Simpel! Een workout bestaat uit verschillende oefeningen. En conditionele oefeningen worden afgewisseld met krachtoefeningen.

Meer over BBB-training

 Yoga

 

Met Yoga werk je aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Yoga biedt de oplossing.

Meer over Yoga 

Kickboks Training

 

Nog steeds zijn er vooroordelen met betrekking tot het kickboksen. Het zou een agressieve mannensport zijn, veel blessures geven en verplicht sparren. Niets is minder waar. Gelukkig komt daar verandering in, nu dat vrouwen de sport ook ontdekken. Vaak in eerste plaats omdat een kickbokstraining een geweldige workout is: je traint namelijk je hele lichaam. En het is een van de efficiënte en praktische manieren om jezelf te leren verdedigen en tegelijkertijd fit en strak te worden.

Meer over Kickboks Training

HIIT Groepstraining

 

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. De HIIT Groepstraining is een trainingsvorm waarin je kort en intensief traint, afgewisseld door korte rustmomenten. HIIT bevordert de conditie, glucose metabolisme en het verbetert de vetverbranding. Elke workout legt de nadruk op andere, zowel mentale als fysieke, aspecten. Ben je op zoek naar een workout waar je al je energie in kwijt kunt en waar weinig rustmomenten in voor komen? Dan is HIIT precies wat je zoekt. Met HIIT verbrand je méér vet in minder tijd. Meer over HIIT Groepstraining

Core Fit

 

Core Fit is een workout die zich specifiek richt op de buik-, rug- en bekkenspieren. Alle spieren in dit gebied zullen tijdens de oefeningen worden aangepakt. Core Fit verbetert je houding, zal je minder of geen last hebben van pijnklachten in de onderrug en heb je meer kracht bij dagelijkse activiteiten. Wil jij je romp stabieler en sterker maken? Dan is Core Fit Training echt iets voor jou!

Meer over Core Fit

ShaXe IT

 

ShaXe IT is een prima work-out om de kern van je lichaam te trainen. De training lijkt niet zo intensief, maar heeft wel degelijk effect. De oefeningen zijn flink intensief. Maar de muziek pept je op waardoor je met ShaXe IT een goede work-out kan doen.
ShaXe IT is veel meer dan alleen een core workout. Het is een core training waarbij de focus ligt op het opbouwen van conditie, het versterken van spier- en bindweefsel en het verbranden van calorieën.
Meer over ShaXe IT

Fit Combi

 

Wilt u graag mentaal en fysiek fit zijn en blijven? Een gezonde levensstijl is nog belangrijker als je wat ouder wordt. Daarom is het van belang om goed voor uzelf te zorgen. Fit Combi is fitness voor mensen die gezond en vitaal willen blijven en bestaat zowel uit cardio fitness en krachttraining. Onder begeleiding van ervaren instructeurs kunt u bij Daniel’s Gym met een persoonlijk trainingsschema aan de slag gaan dat afgestemd is op uw doelen.

Meer over Fit Combi

Pilates

 

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Er wordt toegewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. Pilates resulteert in een krachtig, soepel en gestroomlijnd lichaam. Pilates is uitermate geschikt om te herstellen van blessures of als therapie bij revalidatie.

Meer over Pilates

Body Contour

 

Body Contour is een vorm van lichaamsbeweging waarbij ritmische oefeningen gecombineerd worden met rekken en strekken en krachttraining. Het doel ervan is om meerdere elementen van fitness (kracht, flexibiliteit en coördinatie) te verbeteren. Body Contour is een efficiënte fysieke uitoefening die op muziek wordt gedaan. Kracht, flexibiliteit, coördinatie en tact worden getraind. Een pittige zaalles met een combinatie van een stukje step, aerobics, conditietraining en oefeningen voor alle spiergroepen.

Meer over Body Contour

More to come!

Top