Fitness Boxtel

FITNESS IN BOXTEL? KOM SPORTEN BIJ DANIEL’S GYM!

Bij Daniel’s Gym kun je fitnessen in Boxtel met de cardiotoestellen van Life Fitness. Dit merk biedt iedere sporter – ongeacht leeftijd, vaardigheid of fitnessniveau – de keuze om een cardiotraining te vinden die het beste bij hem of haar past. Je kunt je conditie hiermee naar een hoger niveau tillen of op een gezond niveau houden. Dat is uiteraard afhankelijk van wat jouw persoonlijke doelstelling is. Wij willen je graag begeleiden om deze doelstelling op een zo effectief mogelijke manier te realiseren.

Fitnessen in Boxtel? Schrijf je nu in voor een gratis proefles en ervaar het fitnessen in onze sportschool!

MEER DAN ALLEEN FITNESS

Heb je zin om te fitnessen in hartje centrum van Boxtel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Maar er is meer. We bieden een zeer gevarieerd aanbod voor jong en oud. U kunt bij ons terecht voor Personal Training, Small Group Training, Groepslessen en Welness. Hiermee willen we je graag een diversiteit aan mogelijkheden bieden, zodat jij het fitnessprogramma kunt kiezen wat het beste bij jou past.

TOPMERK HAMMER STRENGTH

Bij Daniel’s Gym hebben we gekozen voor het topmerk Hammer Strength voor onze plate-loaded toestellen. Dit is wereldwijd het topmerk in krachtsport voor deze sporttoestellen. Deze zijn zo ontworpen dat ze de natuurlijke bewegingspatronen van het lichaam volgen. Hammer Strength was de eerste die de ergonomische voordelen onderzocht van onafhankelijk convergerende en divergerende bewegingsbogen. Hammer Strength biedt alles wat een (top)sporter nodig heeft.

                          

gratis proefles

WAAROM DANIEL’S GYM?

  • ONBEPERKT SPORTEN
  • ONBEPERKT LIVE GROEPSLESSEN
  • PROFESSIONELE BEGELEIDING BIJ APPARATEN EN OEFENINGEN
  • TRAININGSSCHEMA
  • VOEDINGSADVIES
  • INFRAROOD SAUNA
  • GRATIS PARKEREN

Wil jij vrijblijvend ervaren hoe je kan sporten bij Daniel’s Gym?
Schrijf je dan in voor de GRATIS proefles en kom een uurtje trainen onder onze begeleiding.

Wij geven je graag alle uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Linda & Daniël

Meer informatie

Top