Fit in 30 minuten

TRAINEN IN DE REVOLUTIONAIRE eGYM-CIRKEL

Wil jij fitter worden zonder daar al te veel tijd aan te besteden, maar weet je niet goed hoe? Dan hebben wij de oplossing voor je! Met Fit in 30 minuten op de eGym-cirkel train én beweeg je met plezier en wordt je fitter, slanker en vitaler.

Gratis proeftraining

WAT IS DE eGYM-CIRKEL?

De eGym-cirkel is een combinatie van 8 slimme en volautomatische toestellen, die samen een training van 30 minuten verzorgen voor alle grote spiergroepen van je lichaam. De eGym-coach stelt één keer alle toestellen voor je in. Hiermee worden al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, automatisch bewaard op een chip. Het trainingsgewicht wordt bepaald door een krachttest. Deze testen worden regelmatig herhaald, voor een optimaal resultaat.

Elke deelnemer traint en wisselt op hetzelfde moment, waardoor je dus geen wachttijden hebt. Omdat je in een cirkel zit kan je ondertussen hier en daar wat kletsen, zo wordt het sporten nooit saai!

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor je blessures of een onjuiste uitvoering van de oefening vermijdt. Hierdoor train je dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

WAAROM eGYM?

  • FIT IN 2X 30 MINUTEN PER WEEK
  • GEEN WACHTTIJDEN
  • VEILIG EN EFFICIËNT TRAINEN
  • INCLUSIEF COACHING
  • GEGARANDEERD RESULTAAT

MEER INFORMATIE?

Onze trainers kunnen je meer over eGYM en de apparaten vertellen! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of kom langs bij Daniel’s Gym.

Top