Zumba

WAT IS ZUMBA?

Zumbadansen is opgebouwd uit zowel basisstappen van de Zuid-Amerikaanse dansen als uit fitness/aerobics. Deze stappen zijn door iedereen gemakkelijk aan te leren. Tijdens deze lessen vol met Zuid-Amerikaanse dansstijlen kun je aan je lichaam werken en plezier maken tegelijk. Ook kinderen en senioren kunnen de pasjes van de salsa, cumbia, mambo en merengue aanleren.

Het dansen is écht niet moeilijk. Met dansjes die voor iedereen te volgen, maar ook uitdagend genoeg zijn. Op jouw niveau haal jij het maximale uit jezelf, terwijl je aan het genieten bent van het bewegen op muziek. Onder leiding van een gecertificeerd Zumba instructrice kan jij op een veilige en effectieve manier aan je lichaam werken.

DANSEND IN SHAPE KOMEN

Je hebt waarschijnlijk al vele manieren uitgeprobeerd om (snel) gewicht te verliezen en je beseft dat de grootste drempel is om het vol te houden. Ben jij op zoek naar een snelle manier om gewicht te verliezen? Probeer Zumba eens uit! De reden is dat je op zeer korte tijd enorm veel calorieën verbrandt (tussen de 800 en 1000 per uur) waardoor je snel gewicht kan gaan verliezen.

IS ZUMBA IETS VOOR MIJ?

Als je van dansen houdt en tegelijk een stevige work-out wil doen, dan is dit zeker iets voor jou! Zumba dansen is niet zomaar dansen. Het is genieten, plezier maken en tegelijkertijd fitness.
Het is een hele populaire fitness- en dansrage die veel mensen in beweging zet. Zumba dansen is gewoonweg fun! Je ziet allemaal blije gezichten van mensen die genieten en hun hele lichaam bewegen. De adrenaline stijgt en éénmaal deelgenomen aan een dansles ben je niet meer te stoppen.

Als je fitness of workout oefeningen te saai vind en geen last van spierpijn wil hebben, is Zumba een goed alternatief. Tijdens het dansen krijg je niet het gevoel dat je aan je lichaam werkt. Je geniet van het bewegen op het ritme van Zuid-Amerikaanse muziek en je leert tegelijk leuke- en makkelijke danspasjes. Wanneer je de muziek hoort en je ziet iedereen dansen en bewegen op Zumba muziek, dan kun je niet meer blijven stilzitten. De stevige beats en de vlotte muziek nemen je mee in de beweging van het ritme.

Bij Zumbadansen kan alles en moét niets. Je doet zo intensief mee als je zelf wilt. Hou je niet van het springen, heb je pijn in je knieën of enkels, dan doe je de oefening mee in de mate wat voor jou mogelijk is.

Gratis proefles

VOORDELEN ZUMBA

  • ZUMBA = PLEZIER
  • GEEFT JE NIEUWE ENERGIE
  • VERBETERT JE CONDITIE
  • HELPT OM SNELLER AF TE VALLEN
  • GEEFT EEN STRAKKERE BODY
  • VERBRANDT CA. 800 TOT 1000 CALORIEEN PER UUR

ENTHOUSIAST GEWORDEN</span

Wil je meer informatie over de beschikbare faciliteiten dan kan je contact met ons opnemen via telefoon of mail. Maar je kan ook gewoon even bij ons binnen lopen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Meer informatie

Leden kunnen zich via de Virtuagym app inschrijven, tot 1 dag van tevoren.

Top