Tarieven uitleg

Geen langlopende abonnementen!

Mensen vinden het niet prettig om vast te zitten aan een langlopend abonnement. Bij Daniel’s Gym kan je starten met een commitment voor 3 maanden. Deze minimale periode is nodig om überhaupt zichtbare resultaten te kunnen bereiken. Daarna kan het abonnement per maand worden aangepast of worden opgezegd.

Wat krijg ik voor het basis abonnement?

Bij de basis abonnementen is de mogelijkheid inbegrepen om vrijblijvend deel te nemen aan de diverse groepslessen zoals o.a. Power Pump, Triple F, Bootcamp Boxtel, BBB-training en Yoga op tijden dat deze worden gegeven.

Maar er komen steeds meer nieuwe lessen bij. Dus wil je het gehele overzicht zien van alle groepslessen, klik dan hier! Ook voor kinderen zijn er groepslessen. Deze kan je hier zien.

Strippenkaart
Weet je nog niet helemaal zeker wat je wil gaan doen of wil je uitproberen of fitness iets is wat bij jou past? Dan kan je met een strippenkaart 10 keer sporten voor een bedrag van € 77,50. Een strippenkaart is 6 maanden geldig.

Aanvullende mogelijkheden

Small Group Training
Tegen geringe meerkosten op het basisabonnement is het mogelijk om onbeperkt deel te nemen aan een Small Group Training. Meer informatie over de mogelijkheden en wat het beste bij jou past  geven we je graag in een persoonlijk gesprek
Inschrijven via de app, tot 1 dag van te voren (max. 12 personen per groep)

Voor een doelgericht resultaat

Personal Training
Wil je gezonder gaan leven? Dat kan dus al vanaf een basisabonnement van € 41,95 per maand. Maar wil je écht resultaat en je leefstijl blijvend veranderen? Kies dan voor Personal Training. Dit kan al vanaf € 52,90 per keer voor een sessie van 60 minuten. De beste Personal Trainers helpen je gegarandeerd aan het beste resultaat!

Een losse PT sessie kan ook op afspraak worden gemaakt. Gratis annulering mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor de geplande training.

HIIT Personal Training
Wil je een hele intensieve workout in een korte tijd doen, dan kan dat met een HIIT Personal Training. High Intensity Interval Training (HIIT) is een trainingsvorm waarbij vooral het cardiovasculaire systeem getraind wordt. HIIT-Training is gebaseerd op kortdurende intervaloefeningen met hoge intensiteit, afgewisseld met kortdurende pauzes van actief herstel of volledige rust. Een HIIT-Training doe je in 30 minuten, met een warming-up en cooling down. De kosten voor een HIIT Personal Training zijn € 10,45 (basis) en € 29,95 per training. Meer weten? Lees hier de voordelen van HIIT training.

12 Week Body Shape
Wij werken op basis van commitment. Je sluit bij ons geen lidmaatschap af, maar wij dagen je uit voor een 12 Week Body Shape. Wij geven hiervoor 100% resultaatgarantie! Én je krijgt Personal Training door de beste Personal Trainers.

Bedrijfsfitness

Vitale medewerkers houden je bedrijf gezond! Productieve en energieke medewerkers zijn goud waard. Met hun kennis, ervaring en inzet bepalen ze het succes van jouw organisatie. Samen sporten geeft meer dynamiek in je bedrijf en een impuls aan de samenwerking. Investeren in vitaliteit op het werk verdient zich terug, gegarandeerd! Klik hier voor meer informatie. Je kan ook informatie over de mogelijkheden en kosten vragen aan de balie in de sportclub. Of je stuurt ons gewoon een berichtje.

Wellness

Zonnebank
Meerkosten op het basisabonnement voor 1x wekelijks gebruik, per maand € 14,95.

Hydromassagebank
Meerkosten op het basisabonnement voor onbeperkt gebruik van de Hydromassagebank, per maand € 14,95.
Hydromassage zorgt voor optimale ontspanning, voor een groter gevoel van welzijn en een betere gezondheid.

Infrarood sauna
In de kleedruimten kan vrij gebruik worden gemaakt van een infrarood saunacabine.

gratis proefles

WAAROM DANIEL’S GYM

  • ONBEPERKT SPORTEN
  • ONBEPERKT LIVE GROEPSLESSEN
  • PROFESSIONELE BEGELEIDING BIJ APPARATEN EN OEFENINGEN
  • TRAININGSSCHEMA
  • VOEDINGSADVIES
  • INFRAROOD SAUNA
  • GRATIS PARKEREN

MEER INFORMATIE?

Wil je meer informatie of wil je eerst een proefles om te ervaren hoe wij te werk gaan? Reageer dan! Maar je kan natuurlijk ook gewoon in de sportclub om uitleg vragen.

Meer informatie

Top