BEN JIJ ZOMERFIT? DIT IS JE KANS!

Wil jij met een strak en gezond lichaam de zomer in? Doe dan mee met het Daniel’s Body Plan! In 3 maanden word je begeleid door ervaren beweegcoaches en helpen we je met je voedingsschema. Wij zijn de stok achter de deur en zorgen ervoor dat je deze zomer wél met een strakke body op het strand loopt.

IS DIT WAT VOOR MIJ?

Dit programma is speciaal voor mensen die strakker en fitter de zomer in willen gaan. Het geeft een boost aan je energielevel waardoor je meer kunt genieten van de zomer omdat je je goed voelt en er ook goed uit ziet. Kortom: je zit lekkerder in je vel!

DOE DE DANIEL’S GYM TEST!

We begrijpen echter ook heel goed dat het een spannende en soms ook moeilijke stap is om te zetten. Daarom hebben we een gratis test voor je gemaakt waaruit blijkt welke type Daniel’s Body Plan bij jou past. Op basis van je antwoorden geven wij je een vrijblijvend advies over hoe je het beste in shape kunt komen.

MEER INFORMATIE !

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Stap 1: Doe de test in 1 minuut en klik hier!

Stap 2: Met een persoonlijke check-in bepalen we welk plan perfect bij jou past en aansluit op jouw persoonlijke doelen.

Stap 3: Ga aan de slag met het Daniel’s Body Plan. Wij helpen jou om je doel te realiseren.

STEL NIET LANGER UIT!

“De begeleiding en structuur van het programma is perfect. Als je echt resultaat wil is dit noodzakelijk. De metingen geven inzicht in je voortgang wat mij weer motiveerde. Echt een aanrader!”

Erwin van der Molen – 42 jaar

Personal Training

 

 

Ik wil meer hierover weten

EEN PLAN OP MAAT

Met het Daniel’s Body Plan maken we voor jou een op maat gemaakt plan afhankelijk van jouw doel. Op basis van de ingevulde vragenlijst van de test, het doel dat je wil bereiken, een intakegesprek en een lichaamsmeting, geven we advies hoe je het beste fit kan worden.

Top