Spinning Boxtel

SPINNING IN BOXTEL BIJ DANIEL’S GYM

 Spinning is meer dan een stukje fietsen op een spinningbike. Het is een sport waarbij het draait om conditie opbouwen en vetverbranden. De beste manier om gewicht te verliezen is door veel caloriëen te verbranden. Met spinning kan je tussen de 600 en 800 caloriëen verbranden. Vooral overtollig vet rondom de buik, benen en billen worden verbrand met deze sport. Deze les kun je al meedoen met ons basic-programma Probeer nu een gratis proefles spinning in Boxtel bij Daniel’s Gym!

MEER INFORMATIE!

 

VOORDELEN VAN SPINNING

Spinning draagt bij aan het vergroten van de longinhoud. Je verbrand veel caloriëen met slechts één training.  Vanwege afwisselende ritmes train je eenvoudig je conditie en spieren. Spinning is een effectieve sport voor het verbranden van vet. 

WAARDEVOLLE TRAINING

Je volgt een work-out op je eigen tempo, waardoor beginners en gevorderden samen de les kunnen volgen. De trainingen zijn  sfeervol onder begeleiding van muziek. De spinning instructeur motiveert je om tot het maximale van je kunnen te kunnen gaan. 

Schrijf in voor een gratis proefles en ervaar wat Spinning voor jou doet.

MEER INFORMATIE!

 

Wil je meer informatie over Spinning? Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of je kunt gewoon even langskomen om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis proefles

WAT ZIJN DE EFFECTEN?

  • BETERE CONDITIE
  • VET VERBRANDING
  • VERHOOGT ALGEHELE FYSIEKE FITHEID
  • VERBETERING IN HART- EN BLOEDVATEN
  • MOOIE GESPIERDE BENEN

ENTHOUSIAST GEWORDEN

Wil je meer informatie over de beschikbare faciliteiten dan kan je contact met ons opnemen via telefoon of mail. Maar je kan ook gewoon even bij ons binnen lopen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Meer informatie

 

Top