Ben jij één van de 20 vrouwen die
12 weken de uitdaging aan wil gaan?

SHAPE YOUR body

NOG 10 VRIJE PLAATSEN

 

> Ja, ik wil alle startinfo ontvangen

Reageer vandaag! aanmelden kan nog:

Zet de eerste stap naar een strakke en fitte body!

Met een motiverend en uitdagend trainingsprogramma
werken aan je conditie, figuur en balans.  

“Ik help mensen op een realistische wijze hun doel te bereiken”

‘Gelet op trainingservaring, genetische potentie en lifestyle van een persoon, geef ik een geoptimaliseerd trainingsadvies met voedingstips zodat een ieder kan werken aan zijn of haar persoonlijke doelstelling.

Voor elke doelstelling bepaal ik praktisch te nemen stappen. Deze zijn voor iedereen haalbaar, van jong tot oud en van ongetraind tot ervaren.’

Daniël Hoenselaars – Eigenaar en trainer

> Ja, ik wil hier meer over weten!

“Ik vertrouw op de kennis en expertise van de trainer.”

‘Ik rommelde eerst zelf een beetje aan zonder echt resultaat te boeken. De coaching van de trainer en de motivatie van de groep bieden de ondersteuning wat voor mij het verschil in resultaat opleverde.’

Paula Bouwmans – 43 jaar

> Ja, ik wil ook meer resultaat!

Het populairste programma van Daniel’s Gym.

Stel niet langer uit. Er zijn nog 10 vrije plaatsen!