Fit Combi

FIT COMBI | DANIEL’S GYM

Wilt u graag mentaal en fysiek fit zijn en blijven? Een gezonde levensstijl is nog belangrijker als je wat ouder wordt. Daarom is het van belang om goed voor uzelf te zorgen.
Fit Combi is fitness voor mensen die gezond en vitaal willen blijven en bestaat zowel uit cardio fitness en krachttraining. Onder begeleiding van ervaren instructeurs kunt u bij Daniel’s Gym met een persoonlijk trainingsschema aan de slag gaan dat afgestemd is op uw doelen. Probeer nu een gratis proefles!
GRATIS PROEFLES!

BLIJF FIT EN VITAAL!

Fit Combi is het recept om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk vitaal blijft. Fitness kan de kwaliteit en de kwantiteit van het leven verhogen. Het kan er voor zorgen dat u zich weer fitter en vitaler gaat voelen en minder snel vermoeid raakt. Regelmatiger bewegen door middel van fitness zorgt voor sterke hart en bloedvaten, een beter afweersysteem en een hoger energieverbruik. Bovendien vermindert een soepeler lichaam door fitness de kans op ongevallen en complicaties. En fitness is een relatief veilige sport en laagdrempelig om te beoefenen!

VOORKOM LICHAMELIJKE KLACHTEN

Mobiliteit en balans worden belangrijker naarmate je ouder wordt. Want we willen allemaal zo lang mogelijk zelfstandig blijven. En een juiste training draagt daar zeker aan bij.
Door de core beter te trainen kunnen veel klachten worden tegen gegaan. Met name het trainen van de diepliggende spieren zorgen voor meer stabiliteit in het lichaam. Dit is zeer effectief voor een beter belastbaar lijf en nemen veel klachten af of kunnen ze worden voorkomen.
Bovendien is regelmatig sporten en dan vooral het trainen met weerstand (fitness / krachttraining) goed bij Osteoporose (botontkalking), hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, diabetes, hart- & vaatziekten en obesitas.

SMALL GROUP TRAINING

Met fitness en met name de Small Group trainingen en Personal Trainingen wordt gewerkt aan al deze principes. Twee keer één uur per week op de juiste manier fitness blijkt al positief. Deelnemers geven aan minder pijn te ervaren en makkelijker een goede houding aan te nemen.
Bij de groepstraining traint u in een uur tijd het hele lichaam. Alle spieren worden getraind en uiteraard verbetert ook het uithoudingsvermogen. Tevens zult u merken dat u flexibeler wordt en dat de balans verbetert. Fit Combi is goed voor de gezondheid en daarnaast is het samen sporten erg gezellig. En onze lounge nodigt nog eens extra uit om na of voor het sporten even gezellig bij te kletsen.

Schrijf in voor een gratis proefles en ervaar onze sfeer tijdens een les Fit Combi.

EXTRA FACILITEITEN

Het is belangrijk om ook na het sporten goed voor het lichaam te zorgen. Daarom bieden wij verschillende faciliteiten aan om zo optimaal mogelijk aan uw gezondheid te kunnen werken, zoals:

  • Droge hydromassage. Met geringe meerkosten op een basis abonnement kunt u gebruik maken van de hydromassage. Een droogwater massage biedt u optimale ontspanning na de fitness.
  • Infrarood sauna Om uw spieren sneller te laten herstellen, biedt de infrarood sauna een goede oplossing. U kunt vrij gebruik maken van deze faciliteit om met zorg met uw lichaam om te gaan.
  • Anamnese Met behulp van een anamnese kunnen we voor u een persoonlijk trainingsschema opstellen, dat afgestemd is op uw eventuele lichamelijk beperkingen zoals gewricht- of hartklachten.
  • Leefstijl begeleiding en voedingsadvies Mocht u meer persoonlijke begeleiding wensen naast uw senioren fitness, dan is het mogelijk om met een persoonlijke trainer uw doelstellingen op te stellen en te realiseren.

Wilt u meer informatie over Fit Combi of de beschikbare faciliteiten? U kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of u kunt gewoon even langskomen om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis proefles

WAT ZIJN DE EFFECTEN

  • BLIJF LANGER GEZOND EN FIT
  • BLIJF LANGER ZELFREDZAAM
  • U VOELT ZICH ZEKERDER
  • U BENT FYSIEK EN MENTAAL STERKER
  • STERKERE HART- EN BLOEDVATEN
  • STERKERE BOTTEN, dus minder kans op ziekten als osteoporose en artritis

ENTHOUSIAST GEWORDEN

Wil je meer informatie over de beschikbare faciliteiten dan kan je contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Maar je kan ook gewoon even bij ons binnen lopen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Leden kunnen inschrijven via de Virtuagym app, tot 1 dag van tevoren.

Top