Personal Training Boxtel

Wil je snel, doelgericht en effectief afvallen? Spierkracht opbouwen? Conditie opdoen? Of is het gewoon tijd om eindelijk fit te worden? Onze trainers bij Daniel’s Gym staan graag voor je klaar om samen met jou aan je persoonlijke doelen te werken. De personal coach helpt je om je conditie op te bouwen, een sterk(er) lichaam te ontwikkelen. Balans is hierbij ontzettend belangrijk: een gebalanceerde levensstijl die je je gemakkelijk eigen kunt maken.

Wij informeren jou graag over de mogelijkheden in een afspraak. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over personal training!

Meer informatie aanvragen

 

 

 

 

Reageer vandaag! Nog 9 vrije plaatsen voor personal training. Aanmelden kan nog:

EEN PERSONAL TRAINER OM JE DOELEN TE BEHALEN

Sporten met een personal training of coach is méér dan alleen sporten. Samen met jouw trainer bepaal je concrete doelen voor een gezonde en actieve leefstijl. Om dit te realiseren, is het noodzakelijk om een goede balans te vinden in bewegen, voeding en ontspanning. Samen met je personal trainer ga je op zoek naar deze balans. Ook kijken we naar de aspecten van gedragsverandering en waarmee je rekening moet houden voor een blijvend resultaat. Zie het als een wijze les waarin je een uitgebalanceerde leefstijl aanleert, die je zelfstandig kunt volhouden!

“Zeer motiverend!”

‘Ik ben heel erg tevreden. Zit nu in mijn vierde week training en merk nu al een verschil! De trainingen zijn leuk, afwisselend (lopen, spieroefeningen, boxen, etc) en natuurlijk ook zwaar (als je ruim 10 jaar niet meer heb gesport). Ik ben blij dat Daniel je ook echt kan motiveren! Echte aanrader dus!’

Paula Bouwmans – 43 jaar

> Ja, ik wil graag meer informatie over Personal Training!

“Veel effectiever”

Door te starten met Personal Training ben ik veel effectiever gaan sporten wat me al veel resultaat heeft opgeleverd. Ik ga hier zeker mee door!’

Paul Geraeds – 48 jaar

> Ja, ik wil graag meer informatie!

Nog 9 vrije plaatsen vrij! Vraag snel een informatiegesprek aan en stel niet langer uit.