Open Air Gym

Wat is Daniel’s Open Air Gym?

Op de parkeerplaats van Daniel’s Gym, gelegen aan de Mgr. Bekkersstraat, zal de Open Air Gym gefaciliteerd worden. Er kan naar hartelust worden gefitnessed met barbells, dumbells, losse bankjes en Hammerstrenght apparaten. Ook zullen er op deze locatie Small Group Circuit trainingen gegeven worden met voor iedere deelnemer eigen materiaal.

Open Air Personal Training
PT kan gegeven worden in de Open Air Gym of op een andere buiten locatie, afhankelijk van uw behoefte.Wij helpen je om gemotiveerd jouw doel te behalen en knallend deze zomer in te gaan! PT-pakketten zijn incl. voedingsadvies op maat. Lees hier meer over personal training bij Daniel’s Gym.

Open Air Small Group Lessen
In het Processiepark gelegen in Duinendaal, gaan we Small Group Lessen geven. Deze groepslessen hebben voorlopig een maximum van 12 personen. Verzamelen op locatie in het Processiepark!

Inschrijven is verplicht
Voor 040FIT/Daniel’s Open Air Gym werken we met een rooster. Inschrijven voor de lessen EN de fitness doe je eenvoudig via onze 040FIT app. Klik voor meer uitleg over de app op deze link.

Locatie Daniel’s Open Air Gym

Kosten Daniel’s Open Air Gym

Alle abonnementen blijven bevroren! Dus geen doorlopende kosten.
Betaling gaat d.m.v. aanschaf van een rittenkaart, zo betaal je alleen als je gebruik maakt van de faciliteiten.Deze rittenkaarten worden verkocht bij de hoofdingang van Daniel’s Gym, Markt 29. Alvast je rittenkaart bestellen?? Klik dan op de knop onderaan de deze mail

LET OP! Er kan géén gebruik gemaakt worden van de Daniel’s Gym parkeergelegenheid, kleedkamers, lockers en toiletten.
Gelieve te voet of met de fiets te komen. Laat tassen en jassen thuis of aan uw fiets. Parkeer uw fiets aan de overkant. Reguliere huisregels blijven van kracht.

 

Bestel Rittenkaart

Waarom Open Air Gym?

  • SPORTEN IN DE BUITENLUCHT
  • VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM
  • BEPAAL ZELF HOEVEEL JE WILT KOMEN TRAINEN
  • INCLUSIEF BEGELEIDING
  • GEGARANDEERD RESULTAAT
Top