Inlog Virtua Gym

Een goede voeding en leefstijl zijn natuurlijk belangrijk voor je gezondheid. Om je trainingsdoel te bereiken, is trainen in combinatie met goed eten veel effectiever.
Daarom stellen wij een realistisch plan met jou samen om je te begeleiden naar jouw doel in training, voeding en leefstijl.
Naast een persoonlijk trainingsplan geeft Personal Trainer Daniel dus ook advies over leef- en voedingspatronen. Met dit advies kun je – vaak makkelijker dan je denkt! – snel en goed resultaat behalen.

Lekker in je vel zitten!

Met onze aanpak kun je op mentaal vlak ook veel winst behalen. Je wordt sterker, slanker en zelfverzekerder. Afvallen bijvoorbeeld, is voor een gedeelte ook een geestelijk proces. Je moet er zelf helemaal voor gaan en hier is meer voor nodig dan een uurtje trainen per week. Onder professionele begeleiding van Daniel heb je coaching en een stok achter de deur. Hierdoor bereik je je doel op een veilige, verantwoorde en duurzame manier. Duurzaam omdat je geen last krijgt van het zogenoemde JOJO-effect. Met een trainingsplan van langere termijn heeft je lichaam ook de tijd om te wennen aan een nieuw ritme. Door een Personal Training programma bij ons te volgen, kun je je lichaam ECHT aanpassen. Op korte termijn en ook voor langere tijd.

Daniel’s Power Food

Voedingssupplementen en sportvoeding kunnen een waardevolle functie hebben om sportprestaties en of een gezondheidsdoel op een efficiënte en verantwoordelijke manier te bereiken. Of je nou het uiterste uit je sport wilt halen of een optimale gezondheid voor ogen hebt, er is altijd wel een voedingssupplement of sportvoeding dat past in een levensstijl waarin die doelen bereikt kunnen worden.
Daniel’s Power Food is de beste kwaliteit voedingssupplementen ter ondersteuning van een optimaal voedingspatroon voor sporters of mensen die hun ideale gewicht willen bereiken. Onze lijn bestaat uit hoogwaardige Whey eiwit isolaat in diverse smaken, Omega 3 (visolie), magnesium citraat en multivitamine.
Voedingssupplementen worden ingezet daar waar het aansluit op een voedingspatroon, sportprogramma en een doel dat voor ogen is. Hierbij moet je gezondheid altijd centraal staan.

Top