Lifestyle & Voeding

Een goede voeding en leefstijl zijn natuurlijk belangrijk voor je gezondheid. Om je trainingsdoel te bereiken, is trainen in combinatie met goed eten veel effectiever.

BenFit

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid. Het BenFit programma werkt aan een gezonde leefstijl met drie essentiële pijlers: EET – BEWEEG – RELAX

BenFit is meer dan alleen afvallen:

  • Positief in het leven staan
  • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

LEKKER IN JE VEL ZITTEN!
Met onze aanpak kun je op mentaal vlak ook veel winst behalen. Je wordt sterker, slanker en zelfverzekerder. Afvallen bijvoorbeeld, is voor een gedeelte ook een geestelijk proces. Je moet er zelf helemaal voor gaan en hier is meer voor nodig dan een uurtje trainen per week. Onder professionele begeleiding van Daniel heb je coaching en een stok achter de deur. Hierdoor bereik je je doel op een veilige, verantwoorde en duurzame manier. Duurzaam omdat je geen last krijgt van het zogenoemde JOJO-effect. Met een trainingsplan voor een langere termijn heeft je lichaam ook de tijd om te wennen aan een nieuw ritme. En met een Personal Trainingsprogramma van Daniel’s Gym kun je je lichaam echt in vorm krijgen. Resultaat zie je dan ook al op korte termijn. En is blijvend als je volgens het plan werkt.

Ben jij klaar voor een gezonde leefstijl en wil jij gezond afvallen?

Lees hier meer over het BenFit Lifestyle Programma.

Daniel’s Power Food

Voedingssupplementen en sportvoeding kunnen een waardevolle functie hebben om sportprestaties en of een gezondheidsdoel op een efficiënte en verantwoordelijke manier te bereiken. Of je nou het uiterste uit je sport wilt halen of een optimale gezondheid voor ogen hebt, er is altijd wel een voedingssupplement of sportvoeding dat past in een levensstijl waarin die doelen bereikt kunnen worden.
Daniel’s Power Food is de beste kwaliteit voedingssupplementen ter ondersteuning van een optimaal voedingspatroon voor sporters of mensen die hun ideale gewicht willen bereiken. Onze lijn bestaat uit hoogwaardige Whey eiwit isolaat in diverse smaken, Omega 3 (visolie), magnesium citraat en multivitamine.
Voedingssupplementen worden ingezet daar waar het aansluit op een voedingspatroon, sportprogramma en een doel dat voor ogen is. Hierbij moet je gezondheid altijd centraal staan.

Gratis proefles

DIT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN!

  • BESPREKEN VAN JE DOELEN (afvallen, groei, conditie, aansterken etc.)
  • EEN PERSOONLIJK PLAN OP MAAT
  • ADVIES OVER LIFESTYLE EN VOEDING
  • VOEDINGSSCHEMA (ook voor een gezin)
  • PERSOONLIJKE COACHING
  • TUSSENTIJDSE LICHAAMSMETING EN VOORTGANGSGESPREK

MEER INFORMATIE

Als je meer wil weten over het BenFit programma of over Lifestyle & Voeding in het algemeen, dan kan je daarvoor terecht aan de balie van de gym en contact opnemen met Daniel of Linda.

 

Of vul hier het formulier in en wij nemen contact met je op.

Meer informatie

Top