Krachttraining Boxtel

WAT IS KRACHTTRAINING BOXTEL?

Krachttraining Boxtel is een lichamelijke activiteit in een erg actieve vorm. Door het toevoegen van weerstand, kun je je sportieve prestaties verbeteren. Het verschil met ‘gewone’ fitness? De doelstelling! Het verbeteren van je kracht, en daarbij behorende sportieve prestatie, is anders dan ‘lekker in beweging blijven’. Afhankelijk van jouw persoonlijke doelstelling, kun je ook een sportspecifieke doelstelling hebben. Misschien wil je je beenspieren wel sterker maken, om hiervan op de voetbaltraining te profiteren? Het maakt allemaal niet uit, bij Daniel’s Gym passen we je sportschema aan op jouw persoonlijke doelstelling. We zullen er samen alles aan doen om die doelstelling te behalen door middel van krachttraining.

DE VOORDELEN VAN KRACHTTRAINING BOXTEL

Mannen, vrouwen, jong en oud, we doen het allemaal: krachttraining. Wat zijn nu de voordelen van krachttraining Boxtel? Door je kracht te trainen creëer je voor jezelf veel fysieke en mentale voordelen. Het belangrijkste is natuurlijk het versterken van je spieren en het verlagen van je vetpercentage. Maar zo kan het bijvoorbeeld ook je lage rugklachten verhelpen, mits je natuurlijk de oefeningen goed uitvoert. Ook ben je bewuster met je lichaam bezig en krijg je een betere lichaamscontrole, lagere bloedruk in ruststand en kan het ook bijdragen aan het vergroten van je zelfvertrouwen!

SPORTEN IN EEN INSPIRERENDE OMGEVING

Werken aan je gezondheid door middel van krachttraining in een inspirerende omgeving? Daniel’s Gym in Boxtel heeft de beste apparatuur en de juiste begeleiding om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Wil je meer informatie over krachttraining bij Daniel’s Gym of over de beschikbare faciliteiten? Kom kijken of neem (telefonisch) contact op om de mogelijkheden te bespreken!

gratis proefles

WAAROM DANIEL’S GYM?

  • ONBEPERKT SPORTEN
  • ONBEPERKT LIVE GROEPSLESSEN
  • PROFESSIONELE BEGELEIDING BIJ APPARATEN EN OEFENINGEN
  • TRAININGSSCHEMA
  • VOEDINGSADVIES
  • INFRAROOD SAUNA
  • GRATIS PARKEREN

WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil jij vrijblijvend ervaren hoe je kan sporten bij Daniel’s Gym?
Schrijf je dan in voor de GRATIS proefles en kom een uurtje trainen onder onze begeleiding.

Wij geven je graag alle uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Linda & Daniël

 

Meer informatie

Top