Sporten voor kids!

Daniel’s Gym maakt gebruik van gestandaardiseerde en uitdagende groepslesprogramma’s voor kinderen. Deze worden gekenmerkt door kwaliteit, passie voor het vak en plezier. De trainingsonderdelen worden in speelse vorm gegeven, zodat de kids veel plezier hebben.
Daniel’s Gym werkt aan variatie door het ontwikkelen van verschillende programma’s. Klik op een van de programma’s voor meer informatie.

Onze workouts zijn:
Motiverend – Samen trainen, begeleid door een professionele trainer.
Vernieuwend – Programma aangepast aan de groep.
Eenvoudig – Elk kind kan meedoen.
Fun – Spelenderwijs maar serieus werken aan mentale ontwikkeling!

Triple-F kids

 

Triple F Kids is een leuke, uitdagende en vooral gevarieerde training voor kinderen van 10 t/m 12 jaar. Gebaseerd op een combinatie van technieken uit verschillende vechtsporten.
De trainingsonderdelen worden in speelse vorm gegeven, zodat de kids veel plezier hebben. Ondertussen werken ze wel aan hun CLUKS (Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht, Snelheid).
Tijdens een Triple F Kids training wordt de basis gelegd voor een goede lichaamshouding en een goede conditie.

Meer over Triple F Kids

Kickboksen kids

 

Veel kinderen hebben weinig zelfvertrouwen en laten snel over zich heen lopen. Ze maken hierdoor moeilijker vriendjes, raken snel gefrustreerd of worden zelfs gepest. Kickboksen helpt dit soort kinderen door ze zelfvertrouwen te geven. Ze leren voor zichzelf op te komen en staan hun mannetje!

Ouders merken het verschil al snel in het gedrag van een kind. Al na twee maanden weten kinderen beter wat ze allemaal kunnen.

Meer over Kickboksen

Top