Sporten voor kids!

Daniel’s Gym maakt gebruik van gestandaardiseerde en uitdagende groepslesprogramma’s voor kinderen. Deze worden gekenmerkt door kwaliteit, passie voor het vak en plezier. De trainingsonderdelen worden in speelse vorm gegeven, zodat de kids veel plezier hebben.
Daniel’s Gym werkt aan variatie door het ontwikkelen van verschillende programma’s. Klik op een van de programma’s voor meer informatie.

Onze workouts zijn:
Motiverend – Samen trainen, begeleid door een professionele trainer.
Vernieuwend – Programma aangepast aan de groep.
Eenvoudig – Elk kind kan meedoen.
Fun – Spelenderwijs maar serieus werken aan mentale ontwikkeling!

Daniel’s Dance

 

Ben jij een echte liefhebber van muziek? Droom jij van een leven als danseres of musical ster? Doe dan mee met de Daniel’s Dance lessen! Dit zijn danslessen voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar! Zelfs de allerkleinsten leren hier op een speelse manier om te bewegen op muziek, terwijl de wat oudere kids al complete choreografieën dansen van verschillende herkenbare artiesten. Meer over Daniel’s Dance

Triple-F kids

 

Triple F Kids is een leuke, uitdagende en vooral gevarieerde training voor kinderen van 10 t/m 12 jaar. Gebaseerd op een combinatie van technieken uit verschillende vechtsporten.
De trainingsonderdelen worden in speelse vorm gegeven, zodat de kids veel plezier hebben. Ondertussen werken ze wel aan hun CLUKS (Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht, Snelheid).
Tijdens een Triple F Kids training wordt de basis gelegd voor een goede lichaamshouding en een goede conditie.

Meer over Triple F Kids

Top