Fitness in Boxtel? Kom sporten bij Daniel’s Gym!

Bij Daniel’s Gym kun je fitnessen in Boxtel met de cardiotoestellen van Life Fitness. Dit merk biedt iedere sporter – ongeacht leeftijd, vaardigheid of fitnessniveau – de keuze om een cardiotraining te vinden die het beste bij hem of haar past. Je kunt je conditie hiermee naar een hoger niveau tillen of op een gezond niveau houden. Dat is uiteraard afhankelijk van wat jouw persoonlijke doelstelling is. 

Wil jij vrijblijvend ervaren hoe je kan sporten bij Daniel’s Gym? Schrijf je dan in voor de GRATIS proefles en kom een uurtje trainen onder onze begeleiding. Wij geven je graag alle uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Ik wil een gratis proefles!

Reageer vandaag! Nog 9 vrije plaatsen voor een gratis proefles. Aanmelden kan nog:

Meer faciliteiten dan fitness

Heb je zin om te fitnessen in hartje centrum van Boxtel? Dan is dat mogelijk bij ons! Maar er is meer. We beschikken over verschillende faciliteiten zoals Personal TrainingSmall Group TrainingGroepslessen en Welness. Hiermee willen we je graag een diversiteit aan mogelijkheden bieden, zodat jij het fitnessprogramma kunt kiezen wat het beste bij jou past.

“Nieuwste apparatuur”

‘Bij Daniel’s Gym krijg ik als sporter de aandacht die ik nodig heb om mijn gestelde doelen ook daadwerkelijk te halen. Super fijn natuurlijk. Hetzelfde geldt voor de nieuwste en gevarieerde fitnessapparatuur. Dat helpt goed bij het behalen van mij beoogde resultaat.’

Paula Bouwmans – 43 jaar

> Ik wil een gratis proefles!

Nog 9 vrije plaatsen vrij voor een gratis proefles! Stel niet langer uit.