Fight Fit Fun

FIGHT, FIT EN FUN!

Fight, Fit, Fun is een energieke, motiverende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving! Gebaseerd op een combinatie van technieken uit verschillende vechtsporten. Kun jij jezelf moeilijk motiveren? En heb je vaak in de avond geen zin om alleen te gaan trainen? Wil je toch resultaat bereiken en in 60 minuten, moe maar voldaan, naar huis keren? Start dan met de les Fight, Fit, Fun bij Daniel’s Gym!

Daniels Gym heeft ervaren trainers met een flinke dosis aan kennis en ervaring vanuit de vechtsportwereld. Wil jij ook zo’n afgetraind lijf die je ziet bij vechtsporters? Een uithoudingsvermogen, spiermassa en laag vetpercentage waar anderen jaloers op zijn? Geef je dan snel op en doe mee!

FIGHT

Technieken uit verschillende vechtsporten zoals o.a. Krav Magna en karate waardoor je zelfvertrouwen, weerbaarheid en assertiviteit worden vergroot. Je grenzen van je lichaam leert verkennen en verleggen. Stapsgewijs vooruitgang boeken op een veilige en verantwoorde manier. Er wordt gewerkt aan snelheid, kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, incasseringsvermogen, explosiviteit en balans.

FIT

Een toename van je uithoudingsvermogen, vetverbranding, spiermassa en algehele lichaamscoördinatie door leuke en uitdagende oefeningen. De beste technieken vanuit verschillende vechtsporten die snel resultaat geven. Iedereen van elk conditieniveau kan op elk moment deelnemen aan de groepsles. Zowel mannen als vrouwen.

FUN

Plezier staat voorop. Ervaren trainers met de nodige dosis humor maar die serieus werk maken om je voortgang te waarborgen. Door samen intensief te trainen wordt het groepsgevoel versterkt en zie je telkens weer uit naar de volgende groepsles. Na de groepsles nog even bijpraten aan de bar of in de loungehoek? Dat vinden wij alleen maar gezellig.

Gratis proefles

WAAROM DANIEL’S GYM?

  • ONBEPERKT SPORTEN
  • ONBEPERKT LIVE GROEPSLESSEN
  • PROFESSIONELE BEGELEIDING BIJ APPARATEN EN OEFENINGEN
  • TRAININGSSCHEMA
  • VOEDINGSADVIES
  • INFRAROOD SAUNA
  • GRATIS PARKEREN

ENTHOUSIAST GEWORDEN

Wil je meer informatie over de beschikbare faciliteiten dan kan je contact met ons opnemen via telefoon of mail. Maar je kan ook gewoon even bij ons binnen lopen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Meer informatie

Leden kunnen inschrijven via de Virtuagym app, tot 1 dag van tevoren.

Top