FITNESS

Hammer Strength is wereldwijd het topmerk voor plate-loaded toestellen en deze zijn zo ontworpen dat ze de natuurlijke bewegingspatronen van het lichaam volgen. Hammer Strength was de eerste die de ergonomische voordelen onderzocht van onafhankelijk convergerende en divergerende bewegingsbogen. Hammer Strength biedt alles wat een (top)sporter nodig heeft.

Lees meer

eGym – Fit in 30 minuten

Wil jij fitter worden zonder daar al te veel tijd aan te besteden, maar weet je niet goed hoe? Dan hebben wij de oplossing voor je! Met Fit in 30 minuten op de eGym-cirkel train én beweeg je met plezier en wordt je fitter, slanker en vitaler.

Lees meer

PERSONAL TRAINING

Personal training is meer dan alleen sporten. Samen met jouw trainer bepaalt je concrete doelen voor een gezonde, actieve leefstijl. Om die te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in bewegen, voeding en ontspanning. Samen gaan we daarnaar op zoek.

Lees meer

SMALL GROUP TRAINING

Is Personal Training net een stapje te ver? Dan past Small Group Training wellicht beter bij jou. Met deze training sport je in een groep van maximaal 12 personen en ervaar je toch de motivatie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden. En wordt je gemotiveerd om maximaal resultaat uit je training te halen. Aandacht, resultaat en fun staan daarbij altijd centraal.

Lees meer

GROEPSLESSEN

Daniel’s Gym maakt gebruik van gestandaardiseerde en uitdagende groepslesprogramma’s. Deze worden gekenmerkt door kwaliteit, passie voor het vak en plezier. Wil jij werken aan je conditie, figuur, balans of gewoon lekker bewegen? Daniel’s Gym heeft altijd wel een workout voor jou dankzij de verschillende programma’s.

Lees meer

GROEPSLESSEN KIDS

Ook voor kinderen hebben we leuke groepslessen waarin de kids worden uitgedaagd en waar met veel fun wordt gewerkt. Kijk maar eens wat wij de kids te bieden hebben.

Lees meer

WELLNESS

Wil je graag een beetje kleur houden? Van de zonnebank kan tegen geringe meerkosten op het basis abonnement gebruik worden gemaakt. Of maak gebruik van de droogwater massage voor optimale ontspanning, voor een groter gevoel van welzijn en een betere gezondheid. Of neem je liever de sauna na het sporten om je spieren sneller te laten herstellen?

Lees meer

Lifestyle & voeding

Een goede voeding en leefstijl zijn natuurlijk belangrijk voor je gezondheid. Om je trainingsdoel te bereiken, is trainen in combinatie met goed eten veel effectiever.
Daarom stellen wij een realistisch plan met jou samen om je te begeleiden naar jouw doel in training, voeding en leefstijl.
Naast een persoonlijk trainingsplan geeft Personal Trainer Daniel dus ook advies over leef- en voedingspatronen. Met dit advies kun je – vaak makkelijker dan je denkt! – snel en goed resultaat behalen.

Lees meer

Top