GEZOCHT: 20 vrouwen die willen werken aan een beter figuur

Daniel’s Body Plan

5 WEKEN VOOR SLECHTS 54,95 EURO!

 

Ja, ik wil graag fitter worden

Reageer vandaag! Nog 18 vrije plaatsen. Aanmelden kan nog:

ZET DE 1E STAP NAAR EEN STRAKKER EN FITTER LICHAAM

In 5 weken met een motiverend en uitdagend programma
werken aan je conditie, figuur en balans.

“Door motivatie van de trainer heb ik mijn doelen bereikt.”

‘De begeleiding en structuur van het programma is perfect voor mij. Als je echt resultaat wil dan is dit noodzakelijk. Ik ben uitgedaagd en gepusht door de trainer, en heb veel geleerd. Dat maakt het leuk om te trainen en inspireert me om nieuwe doelen te bereiken.’

Vera van der Molen – 24 jaar

> Ja, ik wil graag aan de slag!

“Ik vertrouw op de kennis en expertise van de trainer.”

‘Ik rommelde eerst zelf een beetje aan zonder echt resultaat te boeken. De coaching van de trainer en de motivatie van de groep bieden de ondersteuning wat voor mij het verschil in resultaat opleverde.’

Paula Bouwmans – 43 jaar

> Ja, ik wil ook meer resultaat!

Het Daniel’s Gym Body Plan is terug.

Nog 18 vrije plaatsen. Stel niet langer uit!