Gezocht: Nog 5 vrouwen in de leeftijd van 24-29 jaar. Aanmelden kan tot 22 oktober!

Daniel’s Body Plan

5 WEKEN VOOR SLECHTS 54,95 EURO!

 

Ja, ik wil graag fitter worden

Reageer snel! Er zijn nog maar 5 plekken vrij:

ZET DE 1E STAP NAAR EEN STRAKKER EN FITTER LICHAAM

In 5 weken met een motiverend en uitdagend programma
werken aan je conditie, figuur en balans.

“Door motivatie van de trainer heb ik mijn doelen bereikt.”

‘De begeleiding en structuur van het programma is perfect voor mij. Als je echt resultaat wil dan is dit noodzakelijk. Ik ben uitgedaagd en gepusht door de trainer, en heb veel geleerd. Dat maakt het leuk om te trainen en inspireert me om nieuwe doelen te bereiken.’

Vera van der Molen – 24 jaar

> Ja, ik wil graag aan de slag!

Het Daniel’s Gym Body Plan is terug.

Geldig tot 22 oktober. Grijp nu je kans!