CoreShaker

WAT IS CORESHAKER ?

CoreShaker is een top work-out om de kern van je lichaam te trainen. De oefeningen zijn lekker intensief en de instructeur en de muziek peppen je op.
CoreShaker is veel meer dan alleen een core workout. Het is een core training waarbij de focus ligt op het opbouwen van conditie, het versterken van spier- en bindweefsel en het verbranden van calorieën.

REACTIVE IMPACT

De kracht van een les CoreShaker zit hem in het ‘Reactive Impact’ effect. Je werkt met een buis die gevuld is met granulaatkorrels. Het granulaat in de buis volgt je bewegingen, maar met een vertraging. Oftewel, als jij de beweging hebt gemaakt, beweegt het granulaat in de buis nog even na. Het vormt een soort contra gewicht wat de belasting op de spieren een stuk zwaarder maakt. Hierdoor wordt het uithoudingsvermogen en de explosieve kracht in je spieren vergroot. Met als resultaat een strak en slank lichaam! Het heen en weer bewegen van het granulaat zorgt voor een hogere en effectievere belasting op je spieren. Je zult daarnaast gedurende de hele les je core aan moeten spannen om in balans te blijven.
De buis is er in verschillende maten zodat je de training zo zwaar kunt maken als je wilt. Hoewel de buis aan het begin van je workout heel licht aanvoelt, zal deze naarmate de training vordert steeds zwaarder lijken te worden. De oefeningen zijn geschikt voor alle leeftijden.

WAT DOET HET

Oefeningen die je doet zijn voornamelijk gericht op het versterken en verbeteren van je core, dus je buikspieren, schuine buikspieren en onderrug. Maar ook andere spiergroepen en je conditie worden getraind. CoreShaker is gericht op het ontwikkelen van explosieve kracht en om het uithoudingsvermogen/belastbaarheid van je spieren te vergroten. Het resultaat is een strak getraind lichaam. Je zult er dus atletischer uit gaan zien.

Doordat de les op opzwepende muziek wordt gegeven is het een high impact training waarbij je makkelijk 500 tot 750 calorieën verbrand. CoreShaker is dus de ideale les wanneer jij wilt afvallen én tegelijkertijd aan je sixpack wilt werken.

Gratis proefles

VOORDELEN CORESHAKER

  • MAXIMAAL RENDEMENT UIT JE TRAINING, ZONDER BLESSURES
  • VERSTERKT BUIK- EN RUGSPIEREN EN HET BINDWEEFSEL
  • GEEN OVERBELASTING VAN JE GEWRICHTEN
  • VERGROOT HET UITHOUDINGSVERMOGEN
  • EEN VEILIGE EN EFFECTIEVE MANIER VAN TRAINEN
  • GESCHIKT VOOR ALLE LEEFTIJDEN
  • VERBRAND 500 CALORIEEN OF MEER PER LES

ENTHOUSIAST GEWORDEN</span

Wil je meer informatie over de beschikbare faciliteiten dan kan je contact met ons opnemen via telefoon of mail. Maar je kan ook gewoon even bij ons binnen lopen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Meer informatie

Leden kunnen inschrijven via de Virtuagym app, tot 1 dag van tevoren.

Top