BB-training

Buik, billen en benen weer in vorm?

We willen de buikspieren weer kunnen zien! En strakke billen zijn onmisbaar voor een goede bikini look. Maar hoe train je de buik, billen en benen? Simpel! Een workout bestaat uit verschillende oefeningen. Conditionele oefeningen worden afgewisseld met krachtoefeningen.

Hoe werkt een BB-training?

Tijdens de les train je de conditie en stimuleer je de vetverbranding. Daarnaast werk je aan de spieren van de ‘core’ (= het centrum) van je lichaam. Je traint namelijk je buik, benen, billen en onderrug. Daarnaast ook nog een beetje je armen!
Een paar goed getrainde, strakke billen en benen zijn fijn! Je voelt je fitter met een getraind lichaam en het ziet er natuurlijk ook mooi uit. Door het trainen van je benen en billen wordt de vetverbranding gestimuleerd. Benen en billen zijn namelijk een grote spiergroep Als je die goed traint, wordt je algehele vetverbranding hoger, waardoor je makkelijker afvalt. Spieren gebruiken namelijk meer energie dan vet. Als je bijvoorbeeld op je buik vet wilt verbranden, doe je er dus goed aan om grote spiergroepen als je benen te trainen. Een groot misvatting is dat je (als vrouw) té gespierd wordt van krachttraining. Je krijgt hier juist mooie, slank gevormde benen en ronde, strakke billen van. En wie wil dat nou niet? Ben je een hardloper, dan is het ook functioneel om je benen en billen te trainen, zo haal je namelijk meer uit je hardlooptraining.
Een complete BB-training is zowel gericht op vetverbranding als het tonen van de spieren.

Gratis proefles

VOORDELEN BBB-TRAINING

  • COMPLETE EN ZEER GEVARIEERDE LICHAAMSTRAINING
  • EENVOUDIG EN MET OPTIES, DUS VOOR IEDEREEN GESCHIKT
  • POSITIEF EFFECT OP BOTTEN EN GEWRICHTEN
  • VERBETERING COORDINATIE, KRACHT EN MOBILITEIT
  • JE VERBRAND TUSSEN DE 400 EN 600 CALORIEEN

ENTHOUSIAST GEWORDEN

Wil je meer informatie over de beschikbare faciliteiten dan kan je contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Maar je kan ook gewoon even bij ons binnen lopen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Leden kunnen zich via de Virtuagym app voor een les inschrijven, tot 1 dag van tevoren.
(max. 12 personen per groep)

Top