Bootcamp Boxtel

VERLEG JOUW GRENZEN MET BOOTCAMP BOXTEL

Zin in een stevige work-out in de buitenlucht? Doe dan mee met Bootcamp Boxtel van Daniel’s Gym! Een mooie combinatie van werken aan conditie en krachttraining. Je verlegt je grenzen tijdens deze bootcamp samen met andere gemotiveerde sporters die het onderste uit de kan willen halen. Met de enthousiaste en professionele begeleiding ligt de focus op het verbeteren van je kracht, conditie en resultaat. Door een combinatie tussen vaste en variabele onderdelen in de training, behaal jij je doelen voor optimaal resultaat!

De bootcamp van Daniel’s Gym is geschikt voor iedereen die gezond bezig wil zijn. Een training voor ieder niveau: van de beginner tot aan de gevorderde bootcamper. Een goede bootcamptraining gericht op je eigen persoonlijke doelen en je eigen niveau: dat is waar het om draait!

HOE ZIET EEN BOOTCAMP LES ERUIT?

Tijdens Bootcamp Boxtel train je in de buitenlucht onder begeleiding van een deskundige en fanatieke trainer. In groepsverband worden er verschillende trainingen gedaan. De vaste onderdelen bestaan bijvoorbeeld uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. Natuurlijk is niet elke les hetzelfde, daarom wordt er afgewisseld met een aantal variabele oefeningen. Het is de ideale work-out in groepsverband om je energieker, fitter en sterker te voelen.

Is sporten in de sportschool niets voor jou en heb je zin om te sporten in de buitenlucht met begeleiding door professionals? Doe dan mee met onze Bootcamp Boxtel en schrijf je in via de Virtuagym App of vraag meer informatie aan.

LET OP: Er worden geen Bootcamps gedaan in de periode van het jaar dat het minder aangenaam wordt om buiten te sporten.

Gratis proefles

VOORDELEN BOOTCAMP BOXTEL

  • SPORTEN MET PLEZIER
  • ACTIEF BEWEGEN IN DE BUITENLUCHT
  • IN GROEPSVERBAND JE CONDITIE EN
    (SPIER)KRACHT VERBETEREN
  • FIT EN SOEPEL WORDEN (OF BLIJVEN)
  • OP JE EIGEN NIVEAU TRAINEN
  • AFWISSELENDE EN UITDAGENDE TRAININGEN
  • BEGELEIDING DOOR PROFESSIONELE TRAINER

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Wil je meer informatie over de beschikbare faciliteiten dan kan je contact met ons opnemen via telefoon of mail. Maar je kan ook gewoon even bij ons binnen lopen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Meer informatie

Top