Body Contour

BODY CONTOUR | DANIEL’S GYM

Body Contour is een combinatie van aerobics aangevuld met krachtoefeningen voor alle spiergroepen. Waar Aerobics stopt gaat Body Contour verder. Gezond en actief bewegen met gevarieerde oefeningen. Swingend trainen op populaire muziek met afwisselend Low Impact oefeningen (Bijv: marcheren op de plaats of een V-pas) en High Impact oefeningen (Bijv: joggen op de plaats of jumping jacks).
We trainen het lichaam van top tot teen met diverse fitnessmaterialen, zoals dynabands, pilatesballen, gymsticks en losse gewichtjes. De training is intensief maar altijd verantwoord en voor iedereen toegankelijk. Gedurende de gehele workout letten wij op de juiste houding en uitvoering.

HOU JEZELF IN SHAPE

Body Contour is een vorm van lichaamsbeweging waarbij ritmische oefeningen gecombineerd worden met rekken en strekken en krachttraining. Het doel ervan is om meerdere elementen van fitness (kracht, flexibiliteit en coördinatie) te verbeteren.
Body Contour is een efficiënte fysieke uitoefening die op muziek wordt gedaan. Kracht, flexibiliteit, coördinatie en tact worden getraind. Een pittige zaalles met een combinatie van een stukje step, aerobics, conditietraining en oefeningen voor alle spiergroepen

Schrijf in voor een gratis proefles en ervaar onze sfeer tijdens een les Body Contour.

GRATIS PROEFLES!

 

 

Wilt u meer informatie over Body Contour of de beschikbare faciliteiten? U kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of u kunt gewoon even langskomen om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis proefles

WAT ZIJN DE EFFECTEN

  • MAAKT JE FITTER
  • HELPT VETTEN EN KOOLHYDRATEN TE VERBRANDEN
  • VORMT JE LICHAAM
  • MAAKT JE SPIEREN STERKER
  • FYSIEK WELZIJN VERBETERT

ENTHOUSIAST GEWORDEN

Wil je meer informatie over de beschikbare faciliteiten dan kan je contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Maar je kan ook gewoon even bij ons binnen lopen om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Leden kunnen inschrijven via de Virtuagym app, tot 1 dag van tevoren.

Top