BenFit Lifestyle

MET BENFIT WERKEN AAN EEN GEZONDE LEEFSTIJL

BenFit Lifestyle is een programma dat gebaseerd is op 3 pijlers: Voedingsadvies, Gezond bewegen en Relax. Je krijgt wekelijks op maat gemaakte voedingsadviezen die helemaal met de tijd meegaan. Met BenFit Lifestyle word je persoonlijk begeleid. Het enige wat je nog nodig hebt is een goede coaching. En bij Daniel’s Gym helpen wij je daar persoonlijk bij!

VOEDINGSADVIES

Ontvang wekelijks voedingsadvies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie!

Het BenFit Lifestyle programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Leer hoe je gezond eet en tegelijk afvalt!

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax.

Gezond afvallen

Het BenFit Lifestyle programma* is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

BenFit is meer dan alleen afvallen • Positief in het leven staan • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

GEZOND BEWEGEN

Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde levensstijl.

Het BenFit Lifestyle programma zorgt ervoor dat gezonde beweging een vast onderdeel van jouw gezonde leefstijl wordt. Jij gaat ervaren wat lichaamsbeweging voor jou doet en je gaat het verschil voelen, zowel geestelijk als lichamelijk. Je gaat wekelijks werken aan je lichamelijke conditie en fitheid met als doel: lichaamsbeweging tot vast onderdeel maken van jouw gezonde leefstijl en verantwoord afvallen. Jouw persoonlijke BenFit coach geeft advies wat jij het beste kunt doen op het gebied van lichaamsbeweging. De BenFit pijler beweging kan ingezet worden op meerdere niveaus van intensiteit. Het is mogelijk om te kiezen voor een individuele- of teamsport, waarbij je algemene richtlijnen volgt van je coach maar voor een groot deel zelfstandig te werk gaat. Jouw BenFit coach, adviseert inzake je dagelijkse bewegingspatroon, cardio- en krachtoefeningen voor thuis als aanvulling op een sportschooltraject. Op advies van je BenFit coach, ga je 3 keer per week intensief sporten en krijg je advies over je algehele bewegingspatroon, eventueel uitgebreid met richtlijnen over je cardio-en krachttraining naast je sportschoolbezoeken.

Het BenFit beweegadvies ondersteunt verantwoord afvallen tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over gezond bewegen en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe beweegpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Voedingsadvies en Relax.

RELAX

Balans tussen inspanning en ontspanning

BenFit zorgt dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom ga je tijd maken om te relaxen en werken aan je mentale gezondheid. Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.

Gezond leven, een fit lichaam creëren, een gezond gewicht bereiken, het is binnen handbereik met BenFit !

Onderschat de kracht van jouw denkwijze niet: geloof dat jij jouw doel gaat bereiken en je zult slagen. Daarom staat positief denken tijdens jouw BenFit programma centraal. Positief in het leven staan, is meer genieten, lekkerder in je vel zitten en kun je meer aan. Het maakt je optimistisch en sterk, je ziet de mogelijkheden en je grijpt elke kans aan om jouw doel te verwezenlijken. Het BenFit relaxadvies in combinatie met voedings- beweegadvies, ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over ontspanning, positief denken en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe relaxpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Voedingsadvies en Gezond bewegen.

Meer informatie

ACTIE 1

BIJ 3 MAANDEN ABONNEMENT
(basis sporten)
NU
6 weken BenFit Lifestyle cadeau
t.w.v. € 22,50 per week
Jouw voordeel is € 135,00 !

ACTIE 2

BIJ JAARABONNEMENT
(basis sporten)
NU
1 maand GRATIS sporten +
12 weken BenFit Lifestyle cadeau
t.w.v. € 22,50 per week
Jouw voordeel is € 270,00 !

VOORDELEN VAN BENFIT

  • COMBINATIE VAN VOEDING, GEZOND BEWEGEN EN RELAX
  • WEKELIJKS VOEDINGSADVIES, INCL BOODSCHAPPENLIJST
  • EEN OP MAAT OP JOU AFGESTEMD PROGRAMMA
  • ONDERSTEUNT VERANTWOORD GEWICHTSVERLIES TOT 1 KILO PER WEEK
  • BEVORDERD EEN GEZONDE LEEFSTIJL
  • JOUW BENFIT COACH ADVISEERT, BEGELEID EN MOTIVEERT

MEER WETEN?

Wil jij weten wat het BenFit Lifestyle programma voor jou kan doen?

Meer informatie

Top