GEZOCHT: 50 personen die slanker en fitter willen worden!

 

> Ja, ik wil graag meer informatie < 

Reageer vandaag! Er zijn nog vrije plaatsen. Aanmelden kan nog:

ZET IN 2020 DE 1E STAP NAAR EEN STRAKKER EN FITTER LICHAAM

In 5 weken met een motiverend en uitdagend programma
werken aan je conditie, figuur en balans.

“Door motivatie van de trainer heb ik mijn doelen bereikt.”

‘De begeleiding en structuur van het programma is perfect voor mij. Als je echt resultaat wil dan is dit noodzakelijk. Ik ben uitgedaagd en gepusht door de trainer, en heb veel geleerd. Het zien van het resultaat stimuleert om door te gaan en inspireert me om nieuwe doelen te bereiken.’

Doel: Afslanken van de buik, sterker worden.
Resultaat: 3,5 kg afgevallen.

Henri van der Molen – 26 jaar

> Ja, ik wil hier meer over weten!

“Ik vertrouw op de kennis en expertise van de trainer.”

‘Ik rommelde eerst zelf een beetje aan zonder echt resultaat te boeken. De coaching van de trainer en de motivatie van de groep bieden de ondersteuning wat voor mij het verschil in resultaat opleverde.’

Doel: Smallere taille, Strakkere benen en billen, meer conditie.
Resultaat: 5 kg afgevallen.

Paula Bouwmans – 33 jaar

> Ja, ik wil ook meer resultaat!

Wil jij net als Henri en Paula een aantal kilo’s afvallen en slank, fit en energiek 2020 beginnen? Doe dan mee en werk 5 weken lang aan een slank en gezond lichaam!

Het bewezen programma van Daniel’s Gym dat echt resultaat geeft!

Er zijn nog vrije plaatsen. Stel niet langer uit!