12 Week Body Shape

Afvallen, spierkracht opbouwen of gewoon fit worden!

Wil je afvallen? Spierkracht opbouwen? Conditie opdoen? Of is het gewoon tijd om eindelijk fit te worden? Daniel’s Gym heeft dé oplossing voor elke fitness doelstelling! We dagen je uit voor een 12 weken Body Shape waarin we 100% focus hebben op training, voeding en lifestyle change.

Wij dagen je uit!

Wij werken op basis van commitment. Je sluit bij ons geen lidmaatschap af, maar wij dagen je uit voor een 12 weken Body Shape. Je ontvangt hiervoor een 100% resultaatgarantie! Én je krijgt Personal Training door de beste Personal Trainers.

In 12 weken echt resultaat!

Met personal training werk je samen met één vaste, persoonlijke trainer aan een gezonde leefstijl. Hij of zij is jouw eigen inspirator. Deze personal coach helpt je te komen tot een gezonde conditie, een sterk lichaam dat in balans is en een levensstijl die je gemakkelijk eigen kunt maken.

Uitgebalanceerde leefstijl

Personal training is meer dan alleen sporten. Samen met jouw trainer bepaalt je concrete doelen voor een gezonde, actieve leefstijl. Om die te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in bewegen, voeding en ontspanning. Samen gaan we daarnaar op zoek. Ook kijken we naar wat belangrijk is bij gedragsverandering en waarmee je rekening moet houden voor een blijvend resultaat. Zie het als een wijze les waarin je een uitgebalanceerde leefstijl aanleert, die je zelfstandig vol kunt houden.

DOE MEE MET DE
12 WEEK BODY SHAPE

  • 100% RESULTAATGARANTIE
  • PERSOONLIJKE BEGELEIDING
  • GEZONDE VOEDING
  • LIFESTYLE VERANDERING

DURF JIJ HET AAN?

Meer informatie

Top