Inlog Virtua Gym

Het is een fabeltje dat kinderen niet aan fitness mogen doen. Vooral krachttrainingen kunnen de prestaties op school verbeteren, zorgen voor een beter zelfbeeld en overgewicht voorkomen of bestrijden. Fitness is niet onnatuurlijk en beschadigt een kind in de groei niet.

Daniel’s Gym heeft verschillende groepslessen voor kinderen:

Kids Sport & Spel

In een uur wordt er zowel individueel met apparatuur, als in groepsverband getraind. In groepsverband worden allerlei soorten sport en spel gedaan.
Kinderen ontdekken dat bewegen leuk en goed voor je is. Voor ieder kind worden er individuele doelen gesteld, waarbij er gewerkt wordt aan de verbetering van de fysieke en mentale conditie. Een groepsles voor kinderen vanaf 4 jaar! Ook leuk om in een vakantieperiode samen met je kind te gaan sporten. Jij kan zelf lekker sporten terwijl de kinderen worden begeleid.
€ 4,50 per les (losse verkoop) of een strippenkaart; 10 lessen voor € 40,00.

Kickboksen voor kids

De lessen zijn speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Er wordt spelenderwijs kickboksen geleerd, waardoor de kinderen met plezier trainen. Door middel van spelletjes worden de spieren getraind, daarnaast wordt er aandacht besteed aan technieken. Jongens en meisjes trainen samen!
Kinderen met agressie problemen maar ook kinderen met weinig zelfvertrouwen hebben veel baat bij kicboksen:

  • Ze leren zich handhaven in een groep waardoor ze geestelijk sterker worden.
  • De kinderen leren met agressie omgaan.
  • Door de strakke regels in de gym en de zware fysieke trainingen leren ze elkaar te respecteren.
  • Ze leren respectvol omgaan met winnen en verliezen.
  • Ze worden assertiever.
  • Wennen aan regels en discipline.
  • Ze leren het eigen lichaam en de kracht ervan kennen.

Volgens wetenschappelijk onderzoek (SKMO) is kickboksen voor motoriek, zelfvertrouwen, de ontwikkeling van coördinatief vermogen, de opbouw van conditie en de oog/hand coördinatie een hele geschikte sport.

Top