Inlog Virtua Gym

Samen sporten!

Daniel’s Gym maakt gebruik van gestandaardiseerde en uitdagende groepslesprogramma’s. Deze worden gekenmerkt door kwaliteit, passie voor het vak en plezier. Wil jij werken aan je conditie, figuur, balans of gewoon lekker bewegen? Daniel’s Gym heeft altijd wel een workout voor jou dankzij verschillende programma’s. Klik op een van de programma’s voor meer informatie.

Onze workouts zijn
Motiverend – samen trainen met een professionele coach inspireert.
Vernieuwend – het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd.
Eenvoudig – iedereen kan meedoen.
Inspirerend – Geeft je nieuwe energie!!!

Club Power

 

Club Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Club Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

Meer over Club Power

Triple f

 

Triple f staat voor fight, fit en fun! Triple f is een energieke, motiverende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving! Gebaseerd op een combinatie van technieken uit verschillende vechtsporten. Kun jij jezelf moeilijk motiveren? En heb je vaak in de avond geen zin om alleen te gaan trainen? Wil je toch resultaat bereiken en in 60 minuten, moe maar voldaan, naar huis keren? Start dan met Triple f!

Meer over triple f

Bootcamp Boxtel

 

Bootcamp Boxtel is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je wel lekker sporten en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp Boxtel echt iets voor jou! De Bootcamp Team trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen.

Meer over Bootcamp

BBB-training
(Buik-Billen-Benen)

 
We willen de buikspieren weer kunnen zien! En strakke billen zijn onmisbaar voor een goede bikini look. Maar hoe train je de buik, billen en benen? Simpel! Een workout bestaat uit verschillende oefeningen. En conditionele oefeningen worden afgewisseld met krachtoefeningen.

Meer over BBB-training

 Hatha Yoga

 

Met Yoga werk je aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Yoga biedt de oplossing.

Meer over Hatha Yoga 

Kickboks Training

 

Nog steeds zijn er vooroordelen met betrekking tot het kickboksen. Het zou een agressieve mannensport zijn, veel blessures geven en verplicht sparren. Niets is minder waar. Gelukkig komt daar verandering in, nu dat vrouwen de sport ook ontdekken. Vaak in eerste plaats omdat een kickbokstraining een geweldige workout is: je traint namelijk je hele lichaam. En het is een van de efficiënte en praktische manieren om jezelf te leren verdedigen en tegelijkertijd fit en strak te worden.

Meer over Kickboks Training

More to come!

Top